Laviesage Skin Secure 120 caps.

Levertijd:
vóór 16:00u besteld volgende werkdag in huis
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Bestel binnen:

Op werkdagen voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis
€69,00
Incl. btw

De krilolie welke in Skin Secure is gebruikt, wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige plankton. Het vormt de grootste biomassa van de planeet en leeft in de grote oceanen. De kril rond antarctica is zeer zuiver door de hoge kwaliteit van het water. De olie in deze kril moet van uitzonderlijke kwaliteit zijn om de vloeibaarheid in het extreem koude water te garanderen. Daarom is krilolie rijk aan omega-3 vetten. Een groot deel van deze vetten bevindt zich zelfs in een bijzondere vorm, de zogenaamde fosfolipiden. Dat is precies de zelfde vorm die we ook in onze hersenen en celmembranen vinden. Zo hebben we een perfecte absorptie met een veel hoger rendement dan traditionele visolie.
Het grote aandeel aan omega-3 vetten in de SkinSecure helpt nu de cellen te voeden met goede vetten zoals EPA en DHA.

 

SKIN SECURE INGREDIENTEN

Krilolie. EPA. DHA. Fosfolipiden. Fosfatidylcholine. Astaxantine. GLA.


INNAME VAN SKIN SECURE

Inname is het beste in de ochtend: dit omdat de SkinSecure heel veel “hersenenergie” kan geven. Dat zou bij latere inname de nachtrust kunnen verstoren. De dosering is van 1 tot 4 capsules, afhankelijk van de behoefte. Bij grote omega-3 behoefte mogen er 4 tot 6 capsules per dag gebruikt worden. 

 

Veelgestelde vragen over Skin Secure

Voor wie is SkinSecure geschikt? Iedereen die z’n omega-3 vetten wil aanvullen.

Mag ik SkinSecure ook tijdens m’n zwangerschap gebruiken? De ontwikkeling van hersenen vergen zeer veel omega-3 vetten, met name DHA. Er zijn geen contra-indicaties bekend waarom dit tijdens de zwangerscahp niet gebruikt zou mogen worden.

 

Voed uw huid met goede vetten, gebruik Laviesage Skin Secure

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen