GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT
0
0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT

By Evi

hannah gaat voor een natuurlijk aanpak.

Met het oog op het milieu en het overbodig gebruik van plastic, bijsluiters en verpakkingen heeft Nederlands cosmeticamerk hannah kritisch gekeken naar haar eigen lijn. Het past ingrediënten en verpakkingen aan naar de maatstaven van vandaag de dag én de toekomst.

Doordat hannah volledig in Nederland geproduceerd wordt beheren zij het productieproces van A tot Z en kunnen zij in iedere stap bewuste(re) keuzes maken. Zo kiest hannah er vandaag de dag voor om terug te gaan naar de basis. De luxe verpakkingen maken plaats voor recyclebare tubes en potjes met het oog op duurzaamheid.

Recent zijn de Opulence Serum en Asolution Serum veranderd van verpakking. Nu zijn de 24-Hour Skin Balancing, de Remodelling Cream, de Cell Recovery Cream, de Cell Active, de Enzymatic Skin Peeling en Cleansing Clay aan de beurt. Deze producten zitten in een nieuwe recyclebare verpakking met een inhoud van 65ml, waar er voorheen respectievelijk 40, 45 of 50ml in de verpakkingen zat. De transformatie naar de nieuwe verpakkingen is dus bijna niet voelbaar in je portemonnee, omdat je juist meer waar voor je geld krijgt. Dat is pas duurzaam.

Laat een reactie achter

Voer je reactie in ...

* Required fields
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison