Back

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Questions? 00 31 (0) 492 729 244

Ontdek de wereld van Cenzaa

Ontdek de wereld van Cenzaa

De uitgebreide collectie van Cenzaa maakt duidelijk dat schoonheid niet gebonden is aan een bepaalde leeftijd. Een goede verzorging van de huid is voor elke vrouw van groot belang, van jong tot oud. Het enigste verschil is echter dat elk huidtype haar eigen verzorging nodig heeft. De producten van Cenzaa houden hier rekening mee.

Cenzaa

Ontdek de wereld van Cenzaa

Voor elke vrouw zijn twee dingen absoluut belangrijk: kwaliteit en een verzorgd uiterlijk. De ervaring leert ons echter dat de kwaliteit die we wensen zelden gepaard gaat met een lowbudget prijs. Wil je er goed en verzorgd uit zien dat hangt daar in veel gevallen een prijskaartje aan vast. Het loont echter wel steeds meer de moeite om de tijd te nemen en nieuwe merken uit te proberen. Dat is niet alleen gunstig voor je portemonnee, je doet ook snel leuke en interessante ontdekking op het gebied van mode en make-up.

 

Cenzaa: een combinatie van wellness en huidtherapie 

Een van de merken die in de huidige markt opvallen is Cenzaa. Als bewuste (jonge) vrouw is het niet alleen belangrijk om een goed product te kunnen kopen, het moet ook functioneel zijn. Cenzaa combineert een lange ervaring op het gebied van huidverzorging met wellness en huidtherapie. Om het maar even simpel weer te geven: men combineert de voordelen van een medisch bewezen huidbehandeling met de voordelen van wellness. Goed uitzien terwijl je tegelijkertijd je huid verzorgt. Schoonheid zit immers niet enkel aan de buitenkant, maar veel meer aan de binnenzijde. Door aan beiden aandacht te geven ontstaat een product wat zelf de meest kritische consument kan overtuigen. Hoogwaardige make-up tegen een zeer aantrekkelijke prijs die ook nog eens goed is voor je hele lichaam.

 

Onderzoek als basis voor kwaliteit

Uiteraard is Cenzaa niet van de ene op de andere dag ontstaan. Om een nieuwe lijn aan make-up producten te kunnen lanceren heeft men de samenwerking gezocht met enkele vooraanstaande laboratoria op het gebied van huidverzorging. Vanzelfsprekend is het wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van bepaalde ingrediënten niet compleet zonder de feedback van de ervaringsdeskundigen. Ook het advies van de vakmensen zoals de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten is van belang geweest voor Cenzaa. Zij zijn immers degenen die een hands-on ervaring kunnen gebruik bij het adviseren. Een product wat dus aansluit op jouw ervaring, wat prettig is in het dagelijkse gebruik en wat verantwoord is om te gebruiken, dat was (en is nog steeds) de doelstelling van Cenzaa. Door innovatief bezig te zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten laat Cenzaa zien dat het mogelijk is om jouw gezondheid voorop te stellen. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten door Cenzaa is dan ook niet meer dan logisch.

 

 

Cenzaa: Huidverzorging voor elke leeftijd

De uitgebreide collectie van Cenzaa maakt duidelijk dat schoonheid niet gebonden is aan een bepaalde leeftijd. Een goede verzorging van de huid is voor elke vrouw van groot belang, van jong tot oud. Het enigste verschil is echter dat elk huidtype haar eigen verzorging nodig heeft. De producten van Cenzaa houden hier rekening mee. Zo richten de producten in de Age Repair categorie zich op het herstellen van de ouder wordende huid en bevatten ze de ingrediënten die nodig zijn om de effecten van de veroudering minder zichtbaar te maken. Ook indien de huid storende oneffenheden zou bevatten, heeft Cenzaa de oplossing in de vorm van de Profusion serie op natuurlijke basis. Deze range cosmetica producten zijn ontwikkeld op basis van de wensen van de gebruiker. Door de visie van Cenzaa om te zetten in producten die daadwerkelijk voldoen aan jouw wensen is Cenzaa in staat om je favoriete cosmetica product te leveren.

Cenzaa Advanced Skincare

 

Maak kennis met de mooie Lijnen van Cenzaa:

 

 

 

 

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel