GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT
0
0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE VANAF € 39,-
OP WERKDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
ALTIJD EEN GRATIS SAMPLE ÓF GIFT

By Evi

Nieuw: CTZN Code Red

De perfecte rode kleur lippenstift is niet slechts één kleur rood, maar is voor iedereen uniek en anders. Daarom creëerde CTZN Cosmetics maar liefst 6 prachtige kleuren rood, die geschikt zijn voor diverse huidtinten en ondertonen. Of je ondertoon nu koel, warm of neutraal is je vindt altijd jouw perfecte rode kleur. CTZN Cosmetics Code Red lipsticks zijn matte lipsticks met een hoge concentratie pigmenten en frambozenbladextract dat opmerkelijke vochtherstellende eigenschappen bevat. Het bestrijdt de vorming van rimpels door de hydrolipide film van de lippen intact te houden. De lippen worden intensief gevoed, beschermd en verzacht door Shea Butter. Code Red is er trots op wreedheid-vrij, veganistisch, karmijn-vrij en gluten-vrij te zijn.

Code Red

De nieuwe Code Red lijn bevat 6 prachtige kleuren rood, geschikt voor diverse huidtinten en ondertonen:

AHMAR

Shade 1: een levendige oranje vlam, warm rood met een ondertoon van mandarijn. Tip: combineer met Lipstroke Seis.

KIRMIZI

Shade 2: een vurig rood met oranje ondertonen. Tip: combineer met Lipstroke Seis.

LAAL

Shade 3: een blauw-getint echt rood met koele ondertonen. Tip: combineer met Lipstroke Zeven.

ROOI

Shade 4: een wijnkleurig dieprood met koudblauwe ondertonen. Tip: combineer met Lipstroke Zeven.

PULA 

Shade 5: een karmozijnrood met pruim ondertonen. Tip: combineer met Lipstroke Okto.

ROSSO

Shade 6: een blauw-tonig intens mahonierood met koele ondertonen. Tip: combineer met Lipstroke Okto.

Een leuke tip: elke lipkleur van Code Red kan ook als natuurlijke blush worden gebruikt! Hoe doe je dat? Je brengt een kleine hoeveelheid aan op de appeltjes van je wangen en verdeelt dan zacht de kleur met kleine ronddraaiende bewegingen met je vingertippen.

CTZN x Diipa Khosla

Code Rood is ook een Call to Action gericht op de periode-armoede crisis. In samenwerking met Diipa Khosla's NGO Post for Change zal 8% van de verkoop van Code Rood gaan naar het verstrekken van gratis menstruatiekits en seminars over menstruele gezondheid aan CTZN's in kansarme gebieden. Dit jaar richten zij zich op CTZN's in India en Pakistan.

CTZN het make-up merk van de nieuwe generatie

CTZN is opgericht door drie zussen genaamd Aleena, Aleezeh en Naseeha Khan. Ze zijn geboren in de Verenigde Staten, opgegroeid in Dubai en hebben een Pakistaanse achtergrond. In al deze landen voelden ze dat ze op geen enkele reclame gerepresenteerd werden. Bij ‘middelbruine’ huidskleur werd nooit een Zuidoost-Aziatische of Midden-Oosterse persoon getoond.

Niet alleen in de reclame werden ze niet gerepresenteerd, maar ook in de kleuren van make-up werd geen rekening gehouden met deze huidskleuren. Vaak moesten ze make-up zelf mixen om de goede kleur voor zichzelf te kunnen vinden. Ze bespraken het met hun vrienden en kregen bevestiging van de misstanden. Daarnaast merkten ze dat de make-upindustrie niet divers genoeg was voor mannen. Hier wilden ze verandering in brengen en daarom begonnen ze in 2017 hun eigen make-upmerk, genaamd CTZN. Het nieuwe genderneutrale make-upmerk voor iedereen!

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison