Kimberly Parry

Kimberly Parry is een toonaangevend huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het merk is reeds toonaangevend in Amerika en veroverd inmiddels ook de europesche markt. Kimberly Parry heeft twee verschillende productlijnen, de organics en de sea organics lijn. 

Organics

is een unieke formule van kwalitatief hoogstaande botanische ingrediënten uit planten, oliën, bloemen en klei. De Organics biologische en natuurlijke cosmetica zijn speciaal gemaakt om de huid intensief te verzorgen en te hydrateren. Daarnaast ondersteunen de biologische huidverzorgingsproducten de weerstand van de huid. Organics producten zijn geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. Kimberly Parry is hét merk voor iedereen die op zoek is naar biologische huidverzorging.

Sea Organics

is een combinatie van krachtige ingrediënten uit de zee en bijzondere producten als amlabes, kakadupruim, en marinekelp uit het Amazoneregenwoud. De hoge concentratie actieve werkstoffen zijn goed voor de celvernieuwing, collageen en hydrateren de huid. Het resultaat: fijne lijntjes verminderen en de huid wordt intensief gevoed. Sea Organics, natuurlijke anti aging cosmetica met kracht uit de zee.

 

Kortom, huidverzorging die dicht bij de natuur staat. Alle producten van Organics en Sea Organics vullen elkaar perfect aan. Met de juiste combinatie aan natuurlijke huidverzorgingsproducten vinden we dé oplossing voor ieder huidtype. Reken op biologische anti-huidveroudering en geef de huid de natuurlijke glans en uitstraling terug.

Voor de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke huidverzorging moet u de producten van Kimberly Parry hebben!

Lees meer