OOLABOO

OOLABOO is een krachtig jong merk op het gebied van huid- en haarverzorging. De producten van OOLABOO zijn helemaal van deze tijd en komen volledig tegemoet aan de kritische wensen en eisen van moderne consumenten die een goede persoonlijke verzorging van hun huid en haar hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan.

OOLABOO: persoonlijke verzorging op z'n best met milieuvriendelijke topproducten

OOLABOO neemt uw persoonlijke verzorging serieus. Als expert begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het voor u is om er goed en keurig verzorgd uit te zien. Met onze milieuvriendelijke producten zijn wij u graag van dienst wanneer u het beste voor uw huid- en haarverzorging wenst. Bovendien investeert u met de aanschaf van onze artikelen ook nog eens in een betere wereld. OOLABOO doneert van ieder verkocht product namelijk 3 cent aan het Aquam Servo Project waarmee de Stichting Waterpas kinderen in Afrika aan schoon drinkwater helpt. Naast onze luxe producten voor uw huis en haar, hebben wij ook een uitgekiend assortiment Superfoodies met een zeer grote hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor uw huid, haar en uw innerlijke gezondheid. In dit aanbod vindt u onder andere kalmerende en gezonde groene thee, verzorgende shampoos met onder meer cranberry, mint, babassu olie en manuka honig extracten.

Het beste voor ieder type huid en haar

Welk type huid of haar u ook heeft, met de verschillende producten van OOLABOO zit u altijd goed wanneer u gaat voor een maximale gezonde verzorging. De huidverbeteringsproducten uit onze gevarieerde collectie zijn gebaseerd op de inzichten van recent wetenschappelijk onderzoek. Goede combinaties van uiteenlopende kwaliteitsgrondstoffen zijn met veel respect voor een gezonde huid gebruikt om huidverzorgingsproducten van topniveau samen te stellen.

Hetzelfde geldt voor ons haarverzorgingsassortiment dat gericht is op een verantwoorde, gezonde en cosmetisch aantrekkelijke zorg voor uw haar. In de collectie hair care van OOLABOO is volop gebruik gemaakt van natuurlijke en verzorgende ingrediënten als bamboe, seaweed, caviaar, truffels en rijst. Ook onze haarkleurmiddelen zijn gemaakt van zuivere natuurproducten die zorg dragen voor een aangename natuurlijke kleur van uw haar.

Om u een compleet verzorgingspakket te kunnen bieden waaraan u op alle fronten veel plezier kunt beleven, hebben wij ook een aantal heerlijke geurende parfums en eau de toilettes aan ons ruime assortiment toegevoegd.

Zo vindt u bij OOLABOO een volledig pallet aan premium verzorgingsproducten voor ieder huidtype en elke haarstructuur. Onze producten worden snel, eenvoudig en op natuurlijke wijze opgenomen door uw lichaam zodat u weet dat u met OOLABOO kiest voor een uitermate gezonde manier om een mooie huid en prachtig glanzend haar te verkrijgen. In onze online shop vindt u alle OOLABOO producten overzichtelijk bij elkaar en kunt u op uw gemak kiezen voor de beste verzorging en een aantrekkelijke uitstraling van uw huid en haar!

Als een gezond lijf, een mooie huid en aantrekkelijk verzorgd haar voor u belangrijk zijn, dan is de keuze voor OOLABOO vanzelfsprekend. Zo creëert u, samen met uw trendy kleding, schoenen en accessoires een stijlvolle look waarmee u een aangename indruk bij anderen achterlaat!

Voor het beste resultaat kiest ook u voor OOLABOO

Lees meer