Gezond haar met Oolaboo Hair Care

De Hair Care producten van oolaboo zijn binnenkort beschikbaar in onze webshop!

Natuurlijk is Oolaboo bekend van de heerlijke verzorgingsproducten die wij in het assortiment hebben. Alle kennis die Oolaboo heeft verzameld tijdens het ontwikkelen van deze producten, hebben ze ingezet om hun collectie Hair Care te ontwikkelen. De Hair Care producten van Oolaboo zijn daarom niet alleen goed voor het haar, maar zorgen ook dat tijdens het behandelen van het haar de hoofdhuid optimaal verzorgd wordt. Daarnaast geven de Hair Care producten van Oolaboo een echte luxe beleving tijdens het verzorgen van uw haar en hoofdhuid.

 

Verschillende soorten Oolaboo Hair Care

Oolaboo heeft voor ieder type haar een lijn met haarverzorgingsproducten ontwikkeld die precies dat geeft wat dat specifieke haartype nodig heeft. Hieronder leest u kort iets over deze verschillende lijnen.

Moisty Seaweed

Zeewier is een natuurproduct dat zeer geschikt is voor de behandeling van droog haar. De speciale oliën uit zeewier brengen de vochtbalans van het haar op peil en kalmeren tegelijkertijd de (geïrriteerde) hoofdhuid. Met deze producten wordt het haar onmiddellijk gehydrateerd. 

Bouncy Bamboo

Bamboe verzacht en versterkt en is daarom het aangewezen ingrediënt voor het voeden van beschadigd haar. Deze producten herstellen beschadigd haar.

Smooth Caviar

De smoothly caviar producten zijn ideaal voor eigenwijs, pluizend haar. De producten maken het haar soepel, geven het glans en voorkomen klitten, die snel in pluizend haar kunnen ontstaan.

Blushy Truffle

Deze lijn is speciaal geschikt voor (gekleurd) haar met een verminderde levendigheid en glans. De verzorgingsproducten maken het haar gezond en zorgen dat het haar er weer glanzend en vitaal uit ziet. 

Mighty Rice

De producten uit deze lijn zijn perfect voor mensen met dun en futloos haar. De producten maken het haar direct zichtbaar steviger en voller zonder het te verzwaren. Daarnaast geven deze producten het haar ook een volumeboost.

 

De Hair Care producten van Oolaboo kunt u binnenkort in onze webshop vinden.

Lees meer