Een gezonde, mooie huid met Oolaboo Skin Care

Oolaboo is een krachtig jong merk op het gebied van huid- en haarverzorging. De producten van Oolaboo zijn modern en komen volledig tegemoet aan de kritische wensen en eisen van moderne consumenten die een goede persoonlijke verzorging van hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan.

Daarnaast staat Oolaboo Skin Care voor milieuvriendelijke producten. Bovendien investeert u met de aanschaf Oolaboo Skin Care ook in een betere wereld. Oolaboo doneert van ieder verkocht product 3 cent aan het Aquam Servo Project waarmee de Stichting Waterpas kinderen in Afrika aan schoon drinkwater helpt.

 

Verschillende soorten Oolaboo Skin Care

Wij hebben verschillende lijnen Oolaboo Skin Care in ons assortiment die wij hieronder kort aan u voorstellen. Iedere lijn richt zich op een ander huidtype of huidprobleem.

 

Saveguard

De producten uit deze lijn zorgen voor een frisse, voedzame en hydraterende boost. De producten beschermen de huid tegen externe factoren die verantwoordelijk zijn voor de eerste tekenen van huidveroudering. Speciaal aanbevolen voor de (over)gevoelige huid.

 

Ageless

Dit is een programma voor de rijpere huid, boordevol natuurlijke voedingsstoffen. De actieve nutriënten stimuleren de celvernieuwing en gaan huidveroudering tegen.

 

Truffle Indulgence

Deze bijzondere productlijn bestaat uit weelderige anti-aging crème, elixer, masker en een oogcrème met hoogwaardige ingrediënten. Deze nutriënten beschermen de stamcellen in de huid en brengen de omgeving waarin zij zich bevinden in een goede conditie. De anti-aging producten worden speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder.

 

Skin Rebirth

Onze huid vertelt ons een verhaal. Optimale omstandigheden, zoals de leefomgeving, voeding, verzorging en licht zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid. Met deze wetenschap zijn de vier producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld. De producten zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingrediënten, werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering tegen te gaan.

 

Oil Control

Deze skin care producten zijn ontwikkeld voor de huid met een verstoorde productie van talg of huidvet en zijn samengesteld uit grondstoffen van kaneel, sinaasappel en perzik. Deze unieke samenstelling brengt de vochtbalans op peil en laat de huid opnieuw stralen.

 

Beauty Sleep

Voor een gezonde, stralende huid is voldoende rust van belang. Om de huid ’s nachts te ondersteunen ontwikkelde Oolaboo het beauty sleep program, speciaal voor de nacht. De crèmes bevatten onder andere manukahoning en herstellen, beschermen, hydrateren en kalmeren.

 

Wipe Off

Een goede reiniging is elke avond en ochtend de start van een goede verzorging. Het wipe off cleansing program omvat een herstellende, romige reiniger die te gebruiken is als cleanser, make-upremover en tonic in één.

 

Skin Superb

Hier vindt u een licht getinte dagcrème die de huid voedt en tegelijktijdig kleine imperfecties camoufleert.

 

Essential Cocktail

Deze collectie van 100% natuurlijke essentiële oliën bevat een mix van verschillende oliën, die ieder hun eigen uitdaging aangaan zoals huidveroudering, overgevoeligheid of acne.

 

Zoals u ziet hebben we voor ieder huidtype en ieder huidprobleem een passende lijn met Skin Care van Oolaboo in het assortiment. Weet u niet zeker welke lijn het beste bij u past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer