Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

Dit is waarom je zou moeten exfoliëren met Daily Microfoliant!

Dit is waarom je zou moeten exfoliëren met Daily Microfoliant!

In dit blog leggen we je uit wat het belang is om regelmatig je huid te peelen met Daily Microfoliant van Dermalogica.

Dit doet Daily Microfoliant voor jou huid!

Exfoliëren, ook wel Exfoliatie, Peelen of Scrubben genoemd, is in feite het natuurlijke proces van je lichaam, waarbij oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden afgestoten en worden vervangen door nieuwe, jonge huidcellen. Maar niet alle dode huidcellen vallen altijd spontaan van je huid. Soms blijven cellen te lang aan je huid kleven, waardoor deze er dof gaat uitzien en waardoor poriën verstopt kunnen raken.

Door regelmatig je huid te peelen met Daily Microfoliant van Dermalogica, ondersteun je het natuurlijke exfoliatie proces. Dode huidcellen worden verwijderd om de textuur en de kleur van je huid te verbeteren, om de celvernieuwing te stimuleren en om het opnamevermogen van je huid te verbeteren. Daily Microfoliant is een product dat de dode huidcellen aan het huidoppervlak verwijderd waardoor de nieuwe en gladde huid daaronder zichtbaar wordt.

 

Je hebt verschillende soorten exfolianten.

 

De mechanische manier van exfoliëren is de meest bekende, ook wel scrub genoemd; dode huidcellen worden door frictie of wrijving verwijderd. Hiervoor wordt een borstel gebruikt of een zacht schurend product met ingrediënten als maïskolfmeel, rijstzemelen of havermout. De druk die wordt uitgeoefend en de gebruikte ingrediënten zijn bepalend voor het resultaat.

 

Een chemische exfoliant lost de ‘lijm’ op, waarmee de dode huidcellen aan het huidoppervlak zitten vastgeplakt; het is dus een soort chemische reactie die je huid glad en zacht maakt. Hiervoor worden hoofdzakelijk de volgende ingrediënten gebruikt: hydroxzuren (zoals melkzuur en salicylzuur), retinol (vitamine A) en enzymen (zoals papaja).
Bij chemische exfoliatie kunnen ook zuurvrije, gladmakende ingrediënten worden gebruikt.

 

Dermalogica heeft een exfoliant voor dagelijks gebruik de Daily Microfoliant!

Daily Microfoliant

De Daily Microfoliant is een uniek op rijst gebaseerd enzymenpoeder met een plantaardig verhelderend complex die de huid mild exfolieert waardoor de huid superzacht en fris wordt.

 

Daily Microfoliant is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en verwijdert dofmakende dode huidcellen voor een heldere, zachte huid en stimuleert de celvernieuwing voor een soepele huid. Balanceert de huidskleur voor een egalere huid

 

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van Daily Microfoliant

 

 
 1. Zoethout, Rijst en Grapefruit: verhelderende ingrediënten die de huid egaliseren
 2. Rijstzemelen en Rijstextract: verwijderen zacht dode huidcellen
 3. Papaïne en Salicylzuur: stimuleren de celvernieuwing

 

 

Daily Microfoliant is ook verkrijgbaar in een handige travel size verpakking:

Daily Microfoliant Travel Size 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel