Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Prescription Pigmentatie

Met Prescription krijgt iedereen gepersonaliseerd huidadvies en een prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en basics, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

De (t)huis-testers hebben Prescription Vegan Edelweiss Cream + Asorbic acid 20% getest, producten die zorgen voor een egale en frisse huidtint en stimuleren celvernieuwing.

Belangrijk: voor een optimale pigmentatie behandeling adviseert Prescription ook nog het gebruik van de Vegan Edelweiss Cleanser + Glycolic acid 10% Deze producten zijn geen onderdeel van de (t)huis-test geweest.

Liesbeth: "Zeer fijne producten."

Ik mocht de edelweiss Cream en de asorbic acid testen. Wat een fijne producten. In de ochtend gebruikte ik enkel de crème en 's avonds met de acid. Het smeert fijn uit en wordt goed geabsorbeerd door de huis waardoor het niet vettig is. Mijn gevoelige huid wordt hiermee verzacht. De geur is prettig een beetje bloemig en fris maar niet overheersend. Ik blijf deze producten zeker gebruiken.

Score werking 5/5

Fijne crème. Verzacht mijn huid.

Score geur 4/5

Fijne frisse geur, een beetje bloemig.

Score textuur 5/5

Smeert zeer fijn uit en is niet vettig of plakkerig.

Score prijs-kwaliteitverhouding 5/5

Goed product voor een fijne prijs.

Score algemeen 5/5

Fijne crème die ik zeker blijf gebruiken.

Pluspunten

  • Verzachtend.
  • Smeert fijn.
  • Wordt goed opgenomen.

Minpunten

  • De verpakking is niet helemaal mijn ding. Het potje waar de acid in zit lijkt op een potje hoestdrank

Maartje: "Ik vind het fijn dat er een product is dat op een fijne manier pigmentatie aanpakt, mijn huid wordt er rustiger van en ziet er gezond uit."

Ik mocht de Edelweiss Cream en de Absorbic Acid 20% van Prescription testen. Ik ben gevoelig voor zonlicht en je ziet vrij snel pigmentatie op mijn huid in de vorm van sproeten. Ik had nog geen huidverzorging die dat aanpakte, dus ik was erg benieuwd naar de Absorbic Acid 20%. Ik mix 's avonds vier druppels met de Edelweiss Cream. Deze crème heeft een neutrale, zachte geur die niet overheerst. Een soort frisse, fijne geur zonder daar de aandacht op te vestigen. De crème voelt enorm zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat mijn huid niet glimt. Hij verzacht echt. Mijn huid lijkt door het gebruik van de Absorbic Acid rustiger te worden. Fijn, nu de zon weer meer gaat schijnen!

Score werking 5/5

Mijn huid voelt lekker zacht aan, glimt niet en lijkt rustiger te zijn geworden.

Score geur 5/5

Fijn, niet overheersend.

Score textuur 5/5

Heel zacht, niet dik.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Het flesje vind ik qua prijs wat aan de hoge kant, voor 20 millimeter.

Score algemeen 5/5

Mijn huid voelt rustiger aan en ziet er fris uit.

Pluspunten

  • Textuur.
  • Werking.
  • Neutrale geur.

Minpunten

  • De prijs van het kleine flesje vind ik wat aan de hoge kant.

Chantal: "Prima product, maar niet geschikt voor mijn huid."

Helaas is dit product niet geschikt voor mijn huid (gebruik normaal IMAGE Skincare Vital C o.a._. Ik kreeg er juist puistjes door op zowel m’n voorhoofd, kin en kaaklijn. Maar, indien dit product wel bij je huid past heeft het diverse voordelen: prijs is goed, product is eenvoudig te gebruiken, neutrale geur. Ik zie absoluut verschil qua lijntjes. Deze verminderen al na een aantal dagen bij gebruik van deze combi. De pigment vlekjes zijn ook minder zichtbaar.

Het aller fijnste vind ik eigenlijk wel dat het een ‘vegan’ product is. Ik probeer zoveel mogelijk dierlijke producten te vermijden, voor zover dat mogelijk is.