Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Laviesage: alles voor een perfecte huid

Het nieuwe jaar is gestart en we zijn begonnen aan onze goede voornemens (of hebben die al laten varen). Veel gehoorde goede voornemens zijn; beter voor mijn lijf zorgen: gezond(er) eten en meer bewegen. Zorgen voor een fit, vitaal en gezond lichaam.

Je kunt je lichaam een handje helpen met Laviesage. Al ruim vijftien jaar is Laviesage pionier en marktleider op het gebied van nutricosmetics en voedingssupplementen die ingezet worden op het gebied van anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Werk dus aan jouw perfecte huid van binnenuit.

De producten bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen daardoor voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Het ruime Laviesage assortiment kent binnen haar nutricosmetics drie lijnen: (1) anti-aging, (2) skin health en (3) vitality. Hieronder lees je meer over de diverse lijnen en welke producten binnen die lijn vallen.

1. Anti-aging

Deze lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken en beschermen tegen UV-stralen. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is. De anti-aging producten zijn:

  • Skin Boost & Lift: biedt alle bouwstoffen om jouw gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler te maken. Complete anti-aging formule: herstelt en verbetert, geeft een facelift effect en zorgt voor een volle, zachte en strakke uitstraling;
  • Vega Mega 60: het plantaardige alternatief voor visolie;
  • Skin Balance: voor het behoud van normale structuur en functie van de huid en ter bescherming van gezonde cellen en weefsel. Voedt en verbetert de barrièrefunctie en zorgt voor het behoud van een gezonde huidstructuur;
  • Skin Protect: helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht en draagt bij aan het proces van celvernieuwing;
  • Skin Base: voor het behoud van de stevigheid van de houd;
  • Skin Hydrate 90: helpt de hydratie;
  • EpidermOil 90: zorgt voor het behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid.

2. Skin Health

De Skin Health lijn bestaat uit huidverzorging en lichaamsverzorgingsproducten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid. Deze lijn bevat de volgende producten:

  • Skin Secure: herstelt de omega-vetbalans, beperkt de ontstekingsgevoeligheid en helpt bij het huidherstelproces met pure krill olie (Krill is een verzamelterm voor kleine garnaalachtige schaaldieren met boordevol lange omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine);
  • Skin Defence 120: draagt bij aan het proces van celvernieuwing, ondersteunt het immuunsysteem en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf;
  • Skin Clear: draagt bij tot de instandhouding van normale leverfunctie en om de gezondheid van de huid te behouden. Remt ontstekingsgevoeligheid, ondersteunt de lever en versterkt de barrièrefunctie van de huid;
  • Cleansing Cure & Mask: reinigt en zorgt voor een gladde en zachte huid;
  • Cleansing Cure: ondersteunt de reinigende werking van de lever.

3. Vitality

Deze lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden. Resultaat: een vitaal en energiek lichaam. De vitality lijn bestaat uit:

  • Osteopolis 120: voor de instandhouding van normale botten;
  • Cleanse & Revitalise Kit: 11-daags body & mind reset programma (milde detox die de darm, het lichaam en de huid volledig reset).

Onze tip voor het nieuwe jaar: de Cleanse & Revitalise Kit. Een 11-daags body & mind reset programma wat zorgt voor een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snelle vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Beter kun je het nieuwe jaar niet starten.

Belangrijk: voor nutricosmetics en voedingssupplementen in het algemeen geldt dat je deze minstens een tot drie maanden moet gebruiken voor je resultaat ziet. Pas dan heeft jouw lichaam de kans gehad om de voedingsstoffen uit de nutricosmetics en voedingssupplementen op te nemen. Belangrijk om hier bij de aanschaf rekening mee te houden.