Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

Review: Mud & More Body & Legs Mud

Review: Mud & More Body & Legs Mud

Ben jij zo iemand die na elke scheerbeurt een nieuwe wond op zijn of haar been heeft?

 

Helemaal glad met de Mud & More Body & Legs Mud

Ben jij zo iemand die na elke scheerbeurt een nieuwe wond op zijn of haar been heeft? Heb je vaak last van ingegroeide haren? Is epileren te pijnlijk voor je of heb je daar gewoon geen zin in? Misschien is het gebruik van een ontharingscrème dan wel ideaal.

 

In deze blog lees je alles over de Mud & More Body & Legs Mud. Dit is een ontharingscrème geschikt voor de armen, rug, borst en benen die tijdens het ontharen de huid verzorgt met onder andere modder uit de dode zee.

 

 

Mud & More

Mud & More is opgericht door Hadas Itzhaki. Zij heeft 20 jaar gewerkt als Naturopaat en werkte met verschillende natuurlijke grondstoffen. De meest bijzondere grondstof waarmee ze werkte was modder uit de Dode Zee, die vol bleek te zitten met zeldzame mineralen. Met deze grondstof heeft zij vervolgens haar eigen producten ontwikkeld. Zo ontstond de ontharingscrème van Mud & More: de ontharingscrème die werkt op basis van natuurlijke mineralen uit de Dode Zee.

 

 

Verzorgende ingrediënten in de Mud & More Body & Legs Mud

Deze ontharingscrème is niet zomaar een basic ontharingscrème. Al eerder werd de modder uit de Dode Zee genoemd, die in alle producten zit. Er zitten echter meer verzorgende ingrediënten in deze crème. Als ik op de ingrediëntenlijst kijk, dan zie ik onder andere (voedende) shea boter staan, (kalmerende) aloë vera, algenextract, calendulan olie en een hoop andere voedende oliën. Ik ben nu al een beetje enthousiast aan het worden, door enkel de verpakking te lezen.         mud more body legs 


Body & Legs Mud gebruiken

body legs mud                    

Bij het gebruik van ontharingscrème is het uiterst belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed op te volgen en vooral de juiste tijden, aangegeven op het product, aan te houden. Als ontharingscrème te lang op de huid zit, kan huidirritatie ontstaan. Gebruik voor het verwijderen van de Mud & More Body & Legs Mud een oude of donkere handdoek: de grijze modder kan afgeven op een lichte handdoek.

Breng een royale laag crème aan op de schone huid. Test na vijf minuten of de haartjes makkelijk loslaten. Als de haartjes gemakkelijk weggeveegd kunnen worden, verwijder dan alle crème met een vochtige (hand)doek. Zo niet laat de crème dan nog even inwerken, met een MAXIMUM van zes minuten. Spoel na gebruik de huid schoon met water en zeep.

 

 

 

Mijn ervaring met Mud & More Body & Legs Mud

Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik mijn partner deze ontharingscrème heb laten testen, omdat ik een heel gevoelige huid heb. Deze ervaringen zijn dan ook van haar. 

 

De crème laat zich makkelijk met de handen verdelen. Wanneer hij op de huid zit, is er geen prikkend of brandend gevoel aanwezig. De crème voelt aan als ‘een fijn masker, maar dan voor je benen’.

 

Natuurlijk kennen we allemaal de geur van ontharingscrème: die is niet echt prettig. Ook deze crème ruik je wel, maar de geur van lychees doet erg zijn best om de geur te maskeren. Dat lukt aardig, al ruik je nog wel een klein beetje de onaangename geur er doorheen. Toch is de geur niet zo aanwezig als bij reguliere ontharingscrèmes.

          dode zee mineralen

 

Na vijf minuten had de Mud & More Body & Legs Mud zijn werk gedaan en kon hij verwijderd worden met een vochtige handdoek. Wat er onder de modder vandaan kwam hadden we allebei niet verwacht: heerlijke zachte benen!! Zelfs na het douchen voelde de huid nog zacht en gevoed aan. Ik denk dat dat komt door de vele voedende ingrediënten in deze ontharingscrème. Die doen echt hun werk wanneer de crème op de huid zit.

Ben dus niet bang voor een lastig ontharingsproces, een geïrriteerde of droge huid of een vreselijke lucht. De Mud & More Body & Legs Mud is veilig en gemakkelijk in gebruik en geeft een meer dan prima resultaat. Ja, dit is zeker een aanrader als je niet houdt van scheren of epileren, maar toch graag een gladde, haarvrije en verzorgde huid wil.

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel