Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

Review: Oolaboo Protecting Hair Milk

Review: Oolaboo Protecting Hair Milk

Oolaboo Protecting Hair Milk is een beschermende spray die het haar beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, chloor en zout water. De spray legt een beschermende laag om het haar heen om het haar te beschermen.

Oolaboo Protecting Hair Milk

Heerlijk, het is zomer! Buiten zitten, een terrasje pakken, op vakantie, naar het strand… De zomer is alleen wel iets minder prettig voor het haar.

 

Herken je een van deze onderstaande situaties?

 

Een heerlijke dag in de sauna, lekker buiten in de zon liggen, wat zwemmen, onder de stortdouche, nog even zonnen en zwemmen… en aan het einde van de dag voelt je haar aan als touw.

 

Na een fijne dag op het strand ben jij helemaal bijgekomen en ontspannen, maar je haar heeft nog nooit zo droog aangevoeld.

 

Klinkt dit bekend? Misschien heb ik iets voor je dat je kan helpen! In deze blogpost lees je meer over de Oolaboo Protecting Hair Milk

 

 

Oolaboo

 oolaboo protecting hait milk

Oolaboo is een jong merk dat in 2011 is opgericht. Het merk heeft naast huidverzorging sinds 2013 ook twee lijnen voor haarverzorging in het assortiment. Dit product komt uit de Oolaboo Super Foodies SUN lijn. Oolaboo streeft er naar om de huid en het haar van binnenuit te verzorgen. Naast het maken van fantastische producten, doen ze ook goed werk voor anderen. Oolaboo doneert per verkocht product 3 cent aan Stichting Waterpas die zorgt voor schoon drinkwater in Afrika. Drie cent staat gelijk aan een liter schoon drinkwater.

 

 

Oolaboo Protecting Hair Milk, de belofte

De Oolaboo Protecting Hair Milk is een beschermende spray die het haar beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, chloor en zout water. De spray legt een beschermende laag om het haar heen om het haar te beschermen. Tegelijkertijd verbetert de spray de vochtbalans van het haar en maakt hij het soepeler.

 

protecting hair milk  

Ingrediënten

Allereerst is de Oolaboo Protecting Hair Milk volledig vrij van sulfaten en van parabenen. Het hoofdbestanddeel van deze spray is water, dat is bij het merendeel van de cosmeticaproducten het geval. Daarna zie ik in de ingrediëntenlijst wat siliconen staan. De siliconen uit het product leggen een laagje om het haar heen, om het te beschermen, en zijn waterafstotend. Ook zie ik glycerine vrij hoog in de lijst staan: dit is een product dat het haar voedt en de vochtbalans op peil houdt. Ook zitten er oliën in de spray die goed zijn voor het haar. Al met al: niet verkeerd!

 

Werkt de spray ook echt?

Om dit product extra grondig te testen, ben ik een dag naar de sauna gegaan. De sauna is meestal vrij dodelijk voor mijn haar. Ik heb droog, krullend, geverfd, dik haar en na een dag in de sauna kan ik beter een haarmasker in mijn haar doen voordat ik er ook maar iets anders mee doe: mijn haar voelt dan als een baal stro.

 

Nu had ik twee dagen voor de sauna mijn haar gewassen en de Oolaboo Protecting Hair Milk door mijn haar gesprayd toen het handdoek droog was. Ik voelde al dat mijn haar iets soepeler en zachter was dan normaal. Voordat ik vertrok naar de sauna heb ik mijn haar nog een keer gesprayd. In de sauna heb ik gedaan wat ik altijd deed: zwemmen, zweten, een stoombad nemen, nog een sauna, nog een rondje zwemmen, afspoelen, etc. Ik heb als ik echt even ging zwemmen en mijn haar nat werd, na het afdrogen de spray nog even door mijn haar gesprayd. Verder heb ik niets speciaals gedaan.

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet had verwacht, maar de spray heeft echt zijn werk gedaan! Aan het eind van de dag had ik geen bos stro op mijn hoofd, maar iets dat nog echt op haar leek. Natuurlijk had ik wat klitten en voelt mijn haar na een haarmaskertje lekkerder aan dan na een dag in de sauna, maar de Oolaboo Protecting Hair Milk doet echt zijn werk. Mijn haar was nog steeds verrassend soepel en voelde totaal niet uitgedroogd aan.

 super foodies sun hair milk

 

Ik spray het nu na elke wasbeurt in mijn haar en voordat ik echt de zon in ga (bijvoorbeeld op een terrasje), spray ik thuis ook nog even een extra laagje in mijn haar. Mijn haar voelt heerlijk gevoed en echt soepeler dan normaal.

 

Ja, ik ben fan van de Oolaboo Protecting Hair Milk!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel