Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

RevitalTrax Producten: Het antwoord op huidveroudering

RevitalTrax Producten: Het antwoord op huidveroudering

RevitalTrax producten biedt een breed scala aan serums en anti aging collageen producten aan waardoor er voor iedereen op dit gebied een passende oplossing te vinden is. Niet alleen verjongen RevitalTrax producten de huid, het verbetert de huid ook.

RevitalTrax Producten

Soms zit je met je handen in het haar als het neerkomt op het uitzoeken van een kwalitatief en betrouwbaar product dat huidveroudering tegen gaat. Er is ontzettend veel aanbod en eigenlijk zie je door de bomen het bos niet meer. ‘Welk merk kan ik nou blindelings vertrouwen?’, vraag je jezelf waarschijnlijk af.


Daarnaast is het soms ook een uitdaging om uit te vinden wélke producten er nou precies bij jouw huid en levensstijl passen en welke producten je het beste kan gebruiken voor het probleem dat jij hebt. Want ook op dat gebied is er een overvloed aan opties. Gelukkig kunnen wij nu een einde brengen aan dit probleem. Een einde aan de overvloed aan informatie op het gebied van huid verouderingsproducten en een einde aan de zoektocht naar het perfecte product voor jouw huid: RevitalTrax producten


De oplossing voor jou

RevitalTrax producten biedt een breed scala aan serums en anti aging collageen producten aan waardoor er voor iedereen op dit gebied een passende oplossing te vinden is. Niet alleen verjongen RevitalTrax producten de huid, het verbetert de huid ook. Misschien is het goed als we even uitleggen hoe de producten precies in zijn werk gaan.

 


Collageen

Huidveroudering gaat gepaard met het verlies van collageen in de huidlaag. Collageen is een belangrijk component van de huid die ongeveer 80% van het droge gewicht van de huid omvat. Wist je dat je tegen je 50e levensjaar al ongeveer de helft van al het collageen in je huid bent verloren? Vanaf je 25e levensjaar verlies je namelijk collageen. Dit wordt ook nog eens versneld tijdens de menopauze. De RevitalTrax producten bevatten collageen, om dit proces te vertragen.

Doordat er collageen verdwijnt, komen er langzaam maar zeker rimpels tevoorschijn en is ook merkbaar dat de huid wat slapper wordt en gaat invallen. Daarnaast is het ook nog zo dat je lichaam wat minder soepel wordt. Hierbij kunnen RevitalTrax producten helpen.

 

Revitaltrax Producten

 


Hoe los je dit op?

Het huidverouderingsproces kan worden afgeremd door het collageen dat afneemt, aan te zuiveren met collageen van hoogwaardige kwaliteit. Dat is natuurlijk te vinden in het beste collageenproduct genaamd RevitalTrax. RevitalTrax producten bevatten het gepatenteerde ingrediënt VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden. De werking van RevitalTrax producten is wetenschappelijk bewezen doordat er verschillende klinische studies dit hebben aangetoond dat de huidkwaliteit binnen 4 tot 6 weken aanzienlijk verbetert.

 

Voordelen RevitalTrax producten

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van de producten van RevitalTrax producten. Enkele sommen wij hier voor je op:

 • De RevitalTrax producten geven de huid meer kleur en glans
 • De poriën in het gezicht worden verkleind door de RevitalTrax producten
 • De huid ziet er aanzienlijk jonger uit door het gebruik van RevitalTrax producten
 • Op de benen en binnen vermindert het cellulitis
 • RevitalTrax producten zorgt voor langer haar met meer glans en volume
 • Het vermindert rimpeldiepte en fijne lijntjes

REVITALTRAX PRODUCTEN

 


VERISOL® Collageen

Zoals eerder aangehaald zit het gepatenteerde ingrediënt VERISOL® collageen de RevitalTrax producten. Collageen is daarnaast een erg belangrijk component in de huid en dit neemt af naarmate we ouder worden. VERISOL® zorgt ervoor dat het verlies van collageen wordt vertraagd. Wanneer mensen de producten gebruiken waarin de natuurlijke Bioactieve Collageen Peptiden® van VERISOL® in zitten, ervaren zij een merkbaar verschil doordat zij een vastere en gladdere huid hebben met minder rimpels. Zoals bekend verliest de huid haar stevigheid bij het natuurlijke verouderingsproces en hierdoor ontstaan er rimpels en is er minder elasticiteit. VERISOL® vertraagt dit proces en verbetert de elasticiteit in de huid. Dit is klinisch onderzocht en het is bewezen dat er resultaat zichtbaar is binnen 4 tot 6 weken.


Nog niet overtuigd?

RevitalTrax heeft een placebo gecontroleerd onderzoek verricht met 114 personen in de leeftijdscategorie 35-65 jaar. Zij namen RevitalTrax producten eenmaal per dag gedurende 8 weken. De groep die daadwerkelijk RevitalTrax producten innam, zag een significant verschil na slechts 4 weken. Daarnaast was er ook een verschil te merken in de huidelasticiteit. Benieuwd naar de onderzoeksresultaten? Bekijk die hier.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel