• Care for Life Care For Life Showerfoam Vanilla Lime 200ml

Care for Life Care For Life Showerfoam Vanilla Lime 200ml

Maak ook een ziek kind blij en steun het goede doel door je aankoop van deze heerlijke Shower Foam. Bij elke aankoop doneren wij 2 euro aan stichting "Care for Life"
Artikelnummer:
CFLSFV
Levertijd:
vóór 23:59u besteld volgende werkdag in huis
Reviews:
€4,95
Incl. btw

Maak ook een ziek kind blij en steun het goede doel door je aankoop van deze heerlijke Shower Foam. Bij elke aankoop doneren wij 2 euro aan de stichting "Care for Life". 

Care For Life streeft ernaar om het leed te verzachten van chronisch, levensbedreigend, terminaal zieke of gehandicapte kinderen tussen de 0 en 16 jaar. Wij vinden dat ieder kind zou moeten genieten van een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend; een ziekte, aandoening of handicap brengt namelijk veel zorgen met zich mee.

De hulp die Care For Life biedt is gericht op het bieden van extra medische zorg en hulpmiddelen, educatieve & sportieve ondersteuning of het uit laten komen van mooie wensen zodat het kind weer even kind kan zijn. Of het nu gaat om hulp bij genezing, (bij-) scholing of het creëren van een aangepaste leefomgeving. Care For Life bekijkt per aanvraag in hoeverre de wens uitvoerbaar is.

Lees meer over deze stichting

Hij is oké.

Super zachte showerfoam, en ruikt ook nog eens heerlijk!

4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.