Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Combray Gua Sha Massage Tool

Gua Sha Massage Tool

De Combray Gua Sha is een Massage Tool die gemaakt wordt van witte Jade Edelsteen. Deze platte, gladde steen kun je gebruiken in jouw huidverzorgingsroutine en heeft vele voordelen. Niet alleen geeft deze tool jouw gezicht een fijne massage, ook wordt onder andere je huid gelift. Wanneer de Combray Gua Sha op de juiste manier wordt gebruikt, wordt de doorbloeding van de huid en de lymfedrainage gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid gelift, waardoor de huid er strakker en steviger uitziet.

Het stimuleren van de doorbloeding in de huid zorgt niet alleen voor een liftend effect, ook helpt een goede doorbloeding bij het verminderen van onzuiverheden. Ontstekingen krijgen minder kans, waardoor de huid kalmeert en nieuwe uitbraken van bijvoorbeeld puistjes uitblijven. Daarnaast zorgt de Combray Gua Sha ervoor dat jouw huidverzorging producten beter door de huid opgenomen kan worden. Dus niet alleen het masseren met de steen heeft positieve effecten, ook de huidverzorging kan dankzij de massage beter zijn werk doen.

De voordelen van de Gua Sha Massage Tool

 • Stimuleert de doorbloeding van de huid
 • Vermindert onzuiverheden
 • Huidverzorgingsproducten worden beter door de huid opgenomen
 • Geeft de huid een liftend effect
 • Ervaar een heerlijke massage

Zo gebruik je de Combray Gua Sha Massage Tool

Om te kunnen genieten van de voordelen van een Combray Gua Sha is het belangrijk dat de tool op de juiste manier gebruikt wordt. Let er bij het gebruiken van de Combray Gua Sha altijd op dat je de Edelsteen in een hoek van 45 graden op jouw huid plaatst. Wanneer je de Edelsteen loodrecht gebruikt, is de werking te hard. Duw de steen nooit te hard op jouw huid. Het is normaal dat jouw huid rood wordt na gebruik van de Combray Gua Sha, maar pijnlijk mag de massage niet zijn. Onderaan het stappenplan staat beeldmateriaal voor de begeleiding van het gebruik van de Combray Gua Sha.

 1. Breng de Combray Facial Oil aan voordat je de massage begint. De Combray Gua Sha glijdt makkelijker over jouw huid wanneer je eerst een huidverzorgingsproduct aanbrengt.
 2. Voordat je, jouw gezicht masseert met de Combray Gua Sha, is het verstandig om de lymfeklieren te activeren zodat de doorbloeding op gang komt. Dit doe je door de Combray Gua Sha Edelsteen vanaf de sleutelbenen naar je kaak te bewegen. Herhaal deze stap vijf keer aan beide kanten, hierna kan de massage beginnen.
 3. Gebruik de V-vormige kant van de Combray Gua Sha om de kaaklijn te masseren. Werk vanaf je kin richting je oren en volg de vorm van je kaak. Herhaal vijf keer aan beide kanten van het gezicht.
 4. Met de lange, gebogen kant van de Combray Gua Sha masseert je over je jukbeenderen. Vanaf je neus richting je oor, waarbij je het bot volgt. Je kunt in dezelfde richting de rest van je wang masseren. Herhaal vijf keer aan beide kanten van het gezicht.
 5. Gebruik de korte, bolle kant van de Combray Gua Sha om de huid onder je ogen te masseren. Werk ook hierbij vanaf binnen naar buiten. Herhaal vijf keer aan beide kanten van het gezicht.
 6. Het voorhoofd en de slapen. Hiervoor gebruik je de lange, gebogen kant van de Combray Gua Sha. Herhaal vijf keer aan beide kanten van het gezicht.

 

Hoe maakt je de Gua Sha nog effectiever?

Bewaar de Combray Gua Sha in de koelkast, waardoor je tijdens het masseren geniet van een verkoelend effect. Dit is niet alleen fijn, het werkt ook nog eens effectief bij het verminderen van fijne lijntjes.

Productspecificaties

Doelgroep: Vrouw, Man
Huidtype: Alle Huidtypen
Resultaat: Verbetering doorbloeding, Verminderen Puistjes & Onzuiverheden, Verstevigt de huid
Geschikt voor: Gezicht
Inhoud: 1 st
Verpakking: Full Size
Merk: Combray

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten