Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Dermalogica Huidverzorgingsset vochtarme huid

Productomschrijving

Dermalogica Huidverzorgingsset voor de vochtarme huid

Bevat dé producten die jij nodig hebt voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. 

Inhoud

De Dermalogica Huidverzorgingsset normale huid bevat de volgende producten:

  • Intensive Moisture Cleanser 150ml
  • Skin Smoothing Cream 50ml
  • Melting Moisture Masque 50ml

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser

Het speciaal ontwikkelde surfactant systeem (DEFI) gemaakt van essentiële vetzuren zorgt in deze cleanser voor een ultramilde, maar toch grondige reiniging van de droge en/of gevoelige huid.

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Skin Smoothing Cream helpt om het vochtverlies te verminderen en voorziet de huid 48 uur lang continue hydratatie en beschermt het huideigen microbioom.

Dermalogica Melting Moisture Masque

Het Melting Moisture Masque is een leave on masker dat een intens comfortabele smeltende sensatie geeft. Dit masker beschermt de huid tegen beschadigende omgevingsfactoren, herstelt en versterkt de huidbarrière en zorgt voor een healthy glow!

Zo gebruik je de huidverzorgingsset

Stap 1: reinig je gezicht met de Intensive Moisture Cleanser. Dit product mag je dagelijks gebruiken, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Maak jouw gezicht en handen nat met warm water. Breng de emulsie aan op jouw gezicht en masseer het met opwaartse bewegingen zachtjes in. Verwijder de reiniger door middel van gezichtssponsjes en/of water. Tip: bereid vervolgens de huid voor met de Multi-Active Toner om het opname vermogen van de huid te vergroten. 

Stap 2: voed jouw gezicht met de hydraterende Skin Smoothing Cream. Breng de crème aan met ronddraaiende bewegingen op een gereiging gezicht en hals. Gebruik de moisturizer tweemaal per dag: 's ochtends en 's avonds. Voor een extra hydratatie boost, spray het gezicht alvorens gebruik met Multi-Active Toner. Meng met een booster van Dermalogica voor een nog intensiever resultaat.

Stap 3: breng één of twee keer per week een kleine hoeveelheid van het Melting Moisture Masque (ongeveer een doperwt) aan in je hand en masseer het in op je gelaat en hals. Laat zitten en haal eventueel overschot weg met een tissue indien nodig. 

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man, Tiener
Huidtype Vochtarme huid
Productlijn Skin Health
Resultaat Gekalmeerde huid, Gladde & soepele huid, Verbetering hydratatie, Vermindering huidirritatie
Geschikt voor Gezicht
Verpakking Huidverzorgingsset
Merk Dermalogica
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten