Terug

 • Ontvang een gift v.a. €40
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

De mooiste geschenksets vindt u bij Het Cosmeticahuis (27)

Geschenksets zijn niet alleen een mooi cadeau om aan een ander te geven. Maar misschien wilt u zelf wel eens kennis maken met een merk, of zitten er in de set toevallig net de producten die u nodig heeft.

Filters

Niks is leuker dan iemand een mooi cadeau geven. Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum, een goede prestatie: de geschenksets die we bij Het Cosmeticahuis in het assortiment hebben zijn de beste keuze wanneer u een mooi cadeau zoekt.

Geschenksets

De geschenksets zijn echter niet alleen een mooi cadeau om aan een ander te geven. Misschien wilt u zelf wel eens kennis maken met een merk, of zitten er in de set toevallig net de producten die u nodig heeft: een van de geschenksets voor u zelf kopen is natuurlijk ook altijd een goede optie.

Geschenksets zijn een goede koop


Wanneer u besluit een set aan te schaffen, doet u altijd een goede koop. De producten die gecombineerd in de geschenksets zitten, zijn samen altijd goedkoper dan wanneer u ze los in de webshop zou kopen. Daarnaast krijgt u vaak een extra cadeautje bij de aanschaf van een set, zoals een toilettas om alle producten in op te bergen. Kijkt u voordat u uw normale verzorging aanschaft ook eens bij de geschenksets, misschien vindt u er uw dagelijkse verzorging wel in de vorm van een voordelige set.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel