Terug

  • Ontvang een gift v.a. €40
  • Gratis verzending in NL v.a. €35
  • Vragen? 0492-729244

De perfecte peeling kopen? (42)

Een peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Dit zorgt er voor dat oneffenheden van het gezicht worden verwijderd en dat rimpeltjes, acne, littekens of andere vlekjes op de huid minder zichtbaar worden.

Filters

Een peeling is een behandeling van het gezicht waarbij op een milde manier een dun laagje van de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Een peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Dit zorgt er voor dat oneffenheden van het gezicht worden verwijderd en dat rimpeltjes, acne, littekens of andere vlekjes op de huid minder zichtbaar worden. De huid ziet er na het gebruik van een peeling gaver, egaler en mooier uit. Ook zijn de poriën in het gezicht minder zichtbaar na een behandeling met een peeling.

peeling

Verschillende soorten peeling

 

Voor u met een peeling aan de gang gaat is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste peeling koopt voor uw huidtype. Bij Het Cosmeticahuis hebben we voor ieder huidtype een geschikte peeling in het assortiment. Met de hulp van de filters bovenaan de pagina kunt u aangeven wat uw huidtype is en wat uw wensen zijn. In de webshop komen dan de peelings naar voren die geschikt zijn voor u.

 

Scrub


De lichtste soort peeling is een scrub. Met kleine, gladde korreltjes wordt de huid gemasseerd en zo worden op een zachte manier dode huidcellen verwijderd. Voorbeelden van deze soort peeling zijn de Oolaboo Super Foodies gentle scrub met Japanse Matcha thee die rijk is aan antioxidanten en de Tyro Peach Scrubcream die verrijkt is met kamille en mede daardoor extra zacht is voor de huid.
Een scrub gebruikt u door eerst het gezicht te reinigen. Vervolgens verdeelt u een kleine hoeveelheid scrub over uw handen en masseert dit met zachte bewegingen over het natte gezicht. Scrub niet te hard, dit kan de huid beschadigen. Na het scrubben spoelt en droogt u het gezicht af en verzorgt u het met uw dagelijkse verzorging. Gebruik een scrub maximaal twee keer per week.

 

Enzymatische peeling

 

Ook kunt u bij Het Cosmeticahuis diverse soorten enzymatischepeeling kopen. Een enzymatische peeling is een, zoals de naam al doet vermoeden, een milde peeling op basis van enzymen (eiwitten), vaak uit papaya en ananas. Een enzymatische peeling brengt u in een dun laagje aan op het gezicht en laat u even inwerken. De peeling kan een beetje tintelen. Na enkele minuten verwijdert u de peeling weer van het gezicht, al dan niet met de hulp van een microwave kompres. De hannah Enzymatic Skin Peeling is een peeling die ongeveer twee maal per week gebruikt kan worden, ook op de gevoelige huid. De Tyro Perfect Skin Peeling werkt op basis van onder andere enzymen uit papaya, werkt diep exfoliërend en beschermt de vochthuishouding van de huid.

 

Peeling op basis van fruitzuren

 

De derde soort peeling die men kan kopen voor thuisgebruik is de peeling die werkt op basis van fruitzuren. Deze peelings zijn iets sterker en vaak niet geschikt voor de meest gevoelige huiden. Wel pakken deze peelings het grondigst huidproblemen aan zoals acné, een grove huidstructuur, fijne lijntjes, etcetera. De sterkste peelings met fruitzuren kunt u het best overlaten aan een (schoonheids)specialist. De producten die in onze webshop worden verkocht zijn allemaal veilig voor thuisgebruik, maar lees voor gebruik wel goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Peelings op basis van fruitzuren uit ons assortiment zijn onder andere de Oolaboo Oil Control scrub, op basis van salicylzuur (gewonnen uit fruit) en de Cenzaa Illuminating Skin Peel 5% op basis van glycolzuur.

 

Peel niet te vaak

 

In de tekst hierboven staat het al vermeld, maar we willen het nog even extra benadrukken: maak niet te vaak gebruik van een peeling, dit kan de huid beschadigen. Een scrub en een enzymatische peeling kunnen over het algemeen ongeveer 1 a 2 keer per week gebruikt worden. De peelings met fruitzuren kunnen maximaal 1 keer per week gebruikt worden. Voor alle peelings geldt: lees goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking voor u het product gebruikt!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Het Cosmeticahuis 9,1 / 10 - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel