Terug

Door drukte bij de vervoerders kan je order langer onderweg zijn!

  • Ontvang een gift v.a. €40
  • Gratis verzending in NL v.a. €35
  • Vragen? 0492-729244

Een passend serum voor het gezicht voor ieder huidtype (116)

Een serum wordt gebruikt naast de dagelijkse dag- en nachtverzorging en bij Het Cosmeticahuis hebben we voor elk huidtype een geschikte variant.

Filters

Een serum voor het gezicht is een verzorgingsproduct, voor de gezichtshuid, dat vaak geconcentreerder is dan bijvoorbeeld een crème of een lotion. Een serum voor het gezicht is meestal een dunne vloeistof die in een klein potje of flesje zit. De inhoud van dat flesje is meestal zeer geconcentreerd. Een serum wordt gebruikt naast de dagelijkse dag- en nachtverzorging en bij Het Cosmeticahuis hebben we voor elk huidtype een geschikte variant.

Een serum voor het gezicht is heel zuinig in gebruik

 

De prijs van een serum is voor sommige mensen een reden om het niet aan te schaffen. Een flesje serum heeft vaak maar een kleine inhoud en is in verhouding met bijvoorbeeld een dag- of nachtcrème een stuk prijziger. Wat echter ook een feit is, is dat een serum erg zuinig in gebruik is. Voor het gebruiken van het serum op het gehele gezicht zijn vaak maar een paar druppeltjes nodig. Met een klein flesje serum doe je dus erg lang. Dan ligt de prijs van een serum in verhouding met bijvoorbeeld een crème of andere gezichtsverzorging toch niet zo hoog. 

Het juiste gezichtsserum

 

Bij Het Cosmeticahuis hebben we voor alle huidtypen een geschikt soort serum.
We hebben serums die heel geschikt zijn voor de onzuivere huid, zoals het Oolaboo Purifying oil blend serum op basis van van pure essentiële oliën met zuiverende, desinfecterende en verzachtende eigenschappen. Ook het Tyro Q10 Energising Serum is voor deze huidsoort zeer geschikt.
Voor de gevoelige huid zijn er onder andere de hannah Skin Conditioner en het Juliette Armand Aloë Vera Serum dat de huid helpt herstellen bij huidbeschadigingen. 


Ook de verouderde huid wordt uiteraard niet vergeten. Het Tyro Intense Caviar Serum geeft de huid een vochtboost en zit vol met verzorgende voedingsstoffen voor de huid.  De Oolaboo Truffle Indulgence elixer is een luxe product op basis van witte truffel dat een direct liftend en verstevigend effect geeft. Het hannah Opulence Serum is ook zeer geschikt voor de verouderde huid en verbetert de egaliteit, helderheid en stevigheid van de huid.

Natuurlijk kan ook de normale huid heel veel baat hebben bij een serum. Voor dit huidtype hebben we onder andere de Oolaboo Saveguard hydration boost en het Tyro Honey Tight Serum dat de huid er meteen gladder en egaler uit laat zien bij vermoeidheid.

Voor elk huidtype hebben we een passend serum. Staat uw huidtype hierboven niet beschreven? In de webshop kunt u bovenaan de categoriepagina een keuze maken uit de producten door middel van de filters. Wanneer u uw wensen invult komt er een passend serum voor uw huidtype naar voren.

Hoe gebruik ik een serum voor het gezicht?

 

Serums kunnen gebruikt worden als kuur van een kortere tijd wanneer de huid het extra nodig heeft, maar ze kunnen ook gebruikt worden in de dagelijkse gezichtsverzorging. Als eerste stap is het belangrijk het gezicht goed te reinigen. Dit kan met een reinigingsgel, -olie, of -melk die past bij uw huidtype. Na het reinigen dept u het gezicht droog. Breng een aantal druppels serum (twee of drie druppels zijn vaak al genoeg) aan op de handen en verdeel over het gezicht. Laat het serum enkele minuten in de huid trekken. Als het serum door de huid is opgenomen is het belangrijk dat u ook nog uw normale dag- of nachtverzorging aanbrengt: een serum alleen is niet voedend genoeg om de huid de gehele dag of nacht te hydrateren en is dus een extra stap in uw huidverzorging.


Na deze stap bent u klaar voor de dag of nacht en kan de huid aan het werk met de vele werkstoffen uit het serum. Uw huid zal er snel (weer) stralend uitzien.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Het Cosmeticahuis 9,1 / 10 - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel