Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

hannah Bath & Body set

Productomschrijving

hannah Bath & Body set

De Bath & Body set van hannah bevat twee huidverzorgingsproducten waarmee jij ook jouw lichaam de verzorging kunt geven die het verdient.

Body Cream

Dit product uit de Bath & Body set heeft een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende antioxidant-boast. Het resultaat, een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid.

Zo gebruik je de Body Cream

Na het douchen hannah Body Cream aanbrengen over het hele lichaam en stevig inmasseren.

Shower Treatment

Dit product uit de Bath & Body set is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur en makkelijk in gebruik. Daar waar nodig herstelt deze rijke formule de lipidenlaag van de huid en is het zelfs uitermate geschikt voor een zeer droge of gevoelige huid.

De toevoeging van calendula stabiliseert de pH-waarde en werkt huid verzachtend. Deze werkstof heeft tevens reinigende, ontsteking remmende en schimmel bestrijdende eigenschappen. Hierdoor krijgt de huid aanzienlijk meer weerstand tegen schadelijke externe invloeden. De toevoeging van de antioxidant vitamines C en E zorgen voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve regeneratie. Het resultaat? Een fris geurende, perfect schone en goed gehydrateerde lichaamshuid.

Zo gebruik je de Shower Treatment

Neem een kleine hoeveelheid (ter grootte van een euro) in de handpalm, breng deze op de huid aan en vermeng dit met water. De formule bindt zich met het water en wordt een witte dunne substantie. Daarna onder de douche verwijderen.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man, Tiener
Huidtype Alle Huidtypen, Droge huid, Gevoelige huid
Producttype Bodycreme, Doucheolie
Productlijn Body Line
Resultaat Gekalmeerde huid, Gladde & soepele huid, Verbetering hydratatie, Verstevigt de huid, Zuivere huid
Geschikt voor Lichaam
Productkenmerk Dierproefvrij
Verpakking Duo, Cadeauset
Merk hannah

Meer hannah bodyproducten:

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten