Filter uw producten


Oolaboo Truffle Indulgence face cream
Een zeer luxueuze anti-aging gezichtscrème met een extreem hoogwaardige samensmelting van de meest exclusieve nutriënten.

€73,50

Informatie
hannah 24 Hour Skin Balancing 45ml
De zijdezachte formule is ontwikkeld om de vochtbalans van je huid te herstellen. hannah 24 hour skin balancing is een ware conditioner voor je huid!

€39,50

Informatie
hannah Cell Recovery Cream 45 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah cell recovery cream zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De cream is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de exzeem huid.

€48,00

Informatie
Oolaboo Skin Rebirth AHA cleanser
Een multi-active cleanser speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan die Werkt op het celniveau van de huid. Reinigt en verwijdert dode huidcellen.

€65,25

Informatie
Oolaboo Truffle Indulgence mask
Dit zeer rijke en luxe anti-aging gezichtsmasker is het allerbeste wat de markt je vandaag bieden kan.

€68,50

Informatie
SALE hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml
hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml
hannah peeling - hannah enzymatic skin peeling is een milde, maar zeer effectieve, peeling die tevens voor de tere huid rond de ogen, hals en het decollete te gebruiken is.

€34,00 €30,60

Informatie
Oolaboo Beauty Sleep face night cream
Een zachte en rijke nachtcrème voor het gezicht met herstellende en beschermende eigenschappen. Zorgt ervoor dat de huid herstelt terwijl je slaapt.

€51,00

Informatie
Tyro Night Cream A, E & C
Night Cream A, E & C is een rijke, intensieve nachtcrème met een uitgebalanceerd complex van vitaminen, mineralen en enzymen.

€43,90

Informatie
SALE hannah Oxys Genes 30 ml
hannah Oxys Genes 30 ml
hannah anti aging - hannah Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid, waardoor deze gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er opvallend frisser, goed doorbloed en stralend uitziet.

€59,00 €53,00

Informatie
Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum
Serum op basis van hyaluronzuur, een biomolecule van de laatste generatie welke effectief werkt als moisturizer en bijdraagt aan de versteviging van de huid.

€37,00

Informatie
hannah Cell-Active 50 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah cell active zorgt voor een sterke doorbloeding van de huid en is goed toepasbaar bij een vale, onzuivere en schilferige huid

€42,00

Informatie
hannah Sensitive Skin Lotion 200 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah sensitive skin lotion is een verfrissende, ultrazachte alcoholvrije huid lotion

€28,00

Informatie
hannah Personal Choice 30 ml
hannah anti aging - hannah Personal Choice bevat botox-achtige en natuurlijke werkstof die wordt gewonnen uit de Okraplant, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon en tegen stressreacties, dankzij een ontstekingsremmende werking.

€49,00

Informatie
Laviesage Skin Protect
Skin Protect beschermt de huid met behulp van een reeks krachtige antioxidanten zoals spirulina, bètacaroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract.
Het resultaat van SkinProtect is huid die perfect beschermd is tegen tegen ionis...

€39,00

Informatie
hannah Hydro Mask 50 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah hydro mask geeft de huid een ware vochtinjectie, voor een zachte, soepele goed gehydrateerde huid.

€37,00

Informatie
Cenzaa Velvet Creamy Milk
Velvet Creamy Milk is een 3 in 1-formule: cleanser, make-up en eye make-up remover.

€27,50

Informatie
hannah Full Lips 4,8 gr
hannah zonbescherming - hannah Full Lips is geschikt voor de tere huid van de lippen, deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt.

€10,00

Informatie
SALE Oolaboo Super Foodies gentle scrub
Oolaboo Super Foodies gentle scrub
Super Foodies allover gentle scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities.

€40,25 €29,95

Informatie
Juliette Armand Derma Heal Cream
Deze crème wordt ingezet bij de droge huidcondities en wanneer huidverbetering bij rimpels en huidverkleuringen het beoogde doel is.

€69,50

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 6