Filter uw producten


Oolaboo Truffle Indulgence face cream
Een zeer luxueuze anti-aging gezichtscrème met een extreem hoogwaardige samensmelting van de meest exclusieve nutriënten.

€73,50

Informatie
SALE hannah 24 Hour Skin Balancing 45ml
hannah 24 Hour Skin Balancing 45ml
De zijdezachte formule is ontwikkeld om de vochtbalans van je huid te herstellen. hannah 24 hour skin balancing is een ware conditioner voor je huid!

€39,50 €35,55

Informatie
hannah Cell Recovery Cream 45 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah cell recovery cream zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De cream is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de exzeem huid.

€48,00

Informatie
hannah Full Lips 4,8 gr
hannah zonbescherming - hannah Full Lips is geschikt voor de tere huid van de lippen, deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt.

€10,00

Informatie
Oolaboo Skin Rebirth AHA cleanser
Een multi-active cleanser speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan die Werkt op het celniveau van de huid. Reinigt en verwijdert dode huidcellen.

€65,25

Informatie
hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml
hannah peeling - hannah enzymatic skin peeling is een milde, maar zeer effectieve, peeling die tevens voor de tere huid rond de ogen, hals en het decollete te gebruiken is.

€34,00

Informatie
Oolaboo Beauty Sleep face night cream
Een zachte en rijke nachtcrème voor het gezicht met herstellende en beschermende eigenschappen. Zorgt ervoor dat de huid herstelt terwijl je slaapt.

€51,00

Informatie
Oolaboo Truffle Indulgence mask
Dit zeer rijke en luxe anti-aging gezichtsmasker is het allerbeste wat de markt je vandaag bieden kan.

€68,50

Informatie
hannah Personal Choice 30 ml
hannah anti aging - hannah Personal Choice bevat botox-achtige en natuurlijke werkstof die wordt gewonnen uit de Okraplant, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon en tegen stressreacties, dankzij een ontstekingsremmende werking.

€49,00

Informatie
hannah Touch of Silk 30 ml
Zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.

€49,00

Informatie
Cenzaa Plump it Up Lipcare
Plump it up Lipcare [Contouring Anti-Age Lipbalm] is speciaal ontwikkeld voor vollere, gezondere en mooiere gevormde lippen.

€12,85

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 9