Terug

Alles voor een perfecte verzorging van de verouderde huid

Dit huidtype lijkt heel makkelijk te herkennen aan uiteraard de verslapping, rimpels en lijntjes. Er zijn echter meer kenmerken van een verouderde huid die misschien minder opvallend of bekend zijn. Deze huid kan ook last hebben van een slechtere doorbloe

Filters

Voor de verzorging van de verouderde huid bent u bij Het Cosmeticahuis aan het goede adres. Dit huidtype is gebaat bij een specifieke verzorging die speciaal is gemaakt voor deze huid. Als u niet precies weet wat uw huidtype is, dan is het wellicht een idee om eens langs te gaan bij een schoonheidsspecialist. Hij of zij kan u vertellen wat precies uw huidtype is. Weet u al dat u een verouderde huid heeft, maar weet u nog niet goed hoe u deze het best kunt verzorgen? Lees dan verder, op deze pagina vertellen we u er alles over.

 

Een verouderde huid herkennen

Dit huidtype lijkt heel makkelijk te herkennen aan uiteraard de verslapping, rimpels en lijntjes. Er zijn echter meer kenmerken van huidveroudering die misschien minder opvallend of bekend zijn. Deze huid kan ook last hebben van een slechtere doorbloeding, pigmentvlekken en grovere poriën. Ook kan de huid futloos en dof zijn, of droog door een tekort aan vocht en vet. Gelukkig heeft Het Cosmeticahuis alle producten in huis die helpen om dit huidtype goed te verzorgen.

 

Niet doen met bij huidveroudering

De eerste oorzaak van huidveroudering, is blootstelling aan de zon. Het is dus belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan de zon zonder een zonbescherming te gebruiken. Roken is sowieso slecht voor de gezondheid, maar tast ook zichtbaar de huid aan en zorgt voor huidveroudering.
Slapen met make-up nog op is ook echt een afrader: dit zorgt er voor dat de huid sneller rimpels krijgt. Een goede reiniging kan de huid enorm helpen.

 

De verouderde huid verzorgen

Voor ieder huidtype geldt: een goede verzorging van de huid begint bij een goede reiniging. Reinig de huid iedere ochtend en avond, ook wanneer u geen make-up heeft gedragen of het lijkt alsof de huid niet vies is. De huid is altijd verontreinigd door in elk geval de lucht waar hij zich de hele dag in bevindt. Goede reinigers voor dit huidtype zijn reinigers die niet te agressief reinigen. Een milk of olie is een goede keuze. Cenzaa Velvet Creamy Milk is een milk die zacht reinigt, net Tyro Rosa Canina Cleansing Milk. De hannah Cleansing Oil is een goed voorbeeld van een zeer geschikte reinigingsolie.

Voor de oudere huid is het ook belangrijk om de huid eens of twee keer per week zacht te scrubben of om een peeling te gebruiken. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd, wat de huid er meer stralend uit laat zien. Ook worden verzorgingsproducten hierdoor beter door de huid opgenomen. Een milde peeling is de hannah Enzymatic Skin Peeling. De Extenso Pure Active Peeling bevat veel vochtbindende bestanddelen en laat de huid er weer fris en stralend uitzien. Liever scrubben? De IK Skin Perfection SCRUB+ 3-in-1 scrub formule heeft een intensief reinigende werking en is een peeling, lysing en een scrub in 1 product. Na gebruik heeft u een stralende en heldere teint.

Na het reinigen van de huid moet hij voorzien worden van een goede crème. Een anti-aging crème is voor dit huidtype natuurlijk zeer geschikt.
De Juliette Armand Retinoid C Cream is een herstellende 24-uurscrème met een hoog gehalte Retinol en vitamine C. Deze combinatie draagt bij aan het verminderen van rimpels, verzacht en egaliseert de huid waarbij er een stralende teint wordt gecreëerd. De Tyro Superior Anti-Age Night Cream is een Intensieve nachtcrème om meerdere tekenen van huidveroudering te bestrijden en een uitstekende keuze voor de nacht.

Af en toe een maskertje aanbrengen is niet alleen heel fijn en ontspannend, maar ook erg goed voor de huid. Deze huid kan wel wat extra hydratatie en verzorging gebruiken. Goede keuzes zijn bijvoorbeeld het Tyro Supreme Anti age Mask en de hannah Cell Active.

Wat voor elke huid belangrijk is, maar vooral voor de oudere huid, is een goede zonbescherming. De Cenzaa Sunshield is een goede keuze, omdat deze niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook actief huidveroudering tegengaat. De Juliette Armand Sunfilm Face Gel is een zonbescherming die aangebracht kan worden over de dagelijkse verzorging, als u graag uw dagelijkse crèmes gebruikt. Ga in elk geval niet onbeschermd de zon in!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    9,1 / 10
    - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel