• IK Skin Perfection VITALIZE+| Purifying Detox Mask 100ml

IK Skin Perfection VITALIZE+| Purifying Detox Mask 100ml

IK Skin Perfection VITALIZE+ is het ideale masker om te gebruiken wanneer u weinig tijd heeft. Dit krachtige, reinigende en zuiverende masker reinigt de huid intensief en zorgt voor een egale teint.
Artikelnummer:
K210
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Reviews:
€34,50
Incl. btw

IK Skin Perfection VITALIZE+ 100ml

IK Skin Perfection VITALIZE+ is het ideale masker om te gebruiken wanneer u weinig tijd heeft. Dit krachtige, reinigende en zuiverende masker reinigt de huid intensief en zorgt voor een egale teint.

 

IK Skin Perfection VITALIZE+

IK Skin Perfection VITALIZE+ is een masker dat de huid intensief reinigt. Ook ontgift dit kleimasker de huid en het heeft sterke antibacteriële eigenschappen die helpen om acne te voorkomen. Daarnaast helpt dit masker om huidreacties van de geprikkelde huid te verminderen. IK Skin Perfection VITALIZE+ dringt diep door in de poriën om daar zijn werk te doen. De huid wordt hierdoor diep gezuiverd. Een stralende huid met een verbeterde teint en structuur is het resultaat. Dit masker werkt snel en is ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft: na vijf minuten mag het masker weer verwijderd worden.

Dit kleimasker bevat de Key Actives Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, ook wel bekend als tea tree oil, en Montmorillonite, een groene klei die rijk is aan enzymen en mineralen en zeer reinigend werkt. Tea tree oil gaat bacteriën tegen en zuivert en verzacht de huid.

 

IK Skin Perfection VITALIZE+ is geschikt voor:

Het IK Skin Perfection VITALIZE+ masker is geschikt voor de onzuivere huid, de huid met vergrote poriën, acne en mee-eters. Ook de huid met een vermoeide teint en de gedehydrateerde huid heeft baat bij dit masker.

IK Skin Perfection VITALIZE+ is geschikt voor gebruik in fase 2.

 

Gebruiksaanwijzing voor IK Skin Perfection VITALIZE+:

Breng IK Skin Perfection VITALIZE+ aan op een gereinigde huid en houd de huid rond de ogen vrij. Na vijf minuten verwijdert u het masker met lauwwarm water. Dit masker is ook te gebruiken als Quick Mask: breng het masker aan en verwijder het direct met lauw water.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.