Terug

Ananné, het beste voor je huid

De producten van Ananné zijn niet alleen goed voor jouw huid, maar ook voor de natuur. De producten van Ananné bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten van duurzame fabrikanten.

Filters

Ananné, wetenschap en natuur verbonden

Ananné is een kleinschalig team van experts uit verschillende disciplines, gevestigd in Zürich. Ananné is het griekse woord voor regenerering en verjonging. Naast milieubewustheid, zijn dat dan ook 2 belangrijke aspecten van huidverzorging die bij Ananné centraal staan. Het merk Ananné is opgericht en ontwikkeld door Prof. Dr. med. Urs Pohlman. Hij is werkzaam als arts in de sector van integratieve geneeskunde en heeft jarenlang onderzoek uitgevoerd aan de Zwitserse Universiteit van Basel en aan het American Duke University Medical Center. Aan de hand van zijn wetenschappelijke bevindingen uit deze onderzoeken heeft hij een effectieve formule van Ananné ontwikkeld.

Ananné natuurlijke huidverzorging

De productfilosofie

Ananné integreert wetenschappelijke bevindingen, puurheid en natuur in al haar producten. Dit merk baseert haar huidverzorging op wetenschappelijke feiten en niet op trends. Ananné focust op de natuurlijke herstel- en regeneratieprocessen van de huid. De producten hebben als doel om deze op gang te zetten aan de hand van natuurlijke activatoren. Daarnaast bevatten de producten van Ananné een zorgvuldig samengestelde selectie van plantenextracten en verschillende oliën van de hoogste kwaliteit. De combinatie van al deze ingrediënten zorgt voor een optimaal evenwicht. Hierdoor zal je huid weer gaan stralen en beter aanvoelen dan ooit. Omdat alle producten van Ananné enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaan zijn deze geschikt voor alle huidtypen. 

Duurzaamheid

De producten van Ananné zijn niet alleen goed voor jouw huid, maar ook voor de natuur. De producten van Ananné bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten van duurzame fabrikanten. Dit merk importeert haar ingrediënten uit verschillende landen van over de hele wereld. Wanneer de ingrediënten in Zwitserland aankomen, worden ze zorgvuldig getest en verwerkt. Bij de productie van de verzorgingsproducten, concentreert Ananné haar formules zo nauwkeurig mogelijk. Vaak is één druppel van uw Ananné product al genoeg. Hierdoor gaat het product veel langer mee. De producten van Ananné worden niet op dieren getest. Daarnaast doet dit bedrijf er alles aan om haar verpakkingen zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen en gebruikt Ananné geen plastic binnenkant. Door al deze aspecten kan de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk worden gehouden. Op die manier draagt Ananné haar steentje bij aan een duurzamere wereld.

Ananné Productlijnen
 • De eerste lijn met Ananné producten bestaat uit 4 verschillende producten die te gebruiken zijn bij jouw douche routine. Ze zijn te herkennen aan de zilveren dop. Deze lijn bestaat uit een shampoo, een gecombineerde conditioner en haarmasker, een douchegel en een bodylotion. Deze producten verbeteren de elasticiteit van de huid en zorgen voor glanzend en gezond haar.
 • Daarnaast heeft Ananné ook een aparte lijn met gezichtsverzorging. Deze bestaat uit verschillende serums, maskers, dag- en nachtcrèmes, een exfoliator, toners en een cleanser. Deze producten zorgen voor een verbeterde huidtextuur, met een stralende huid als gevolg.
 • Ananné heeft ook een verzorgingslijn voor je ogen. Deze bestaat uit een oogcrème en een oogbalm. Deze producten verstevigen de huid rondom je ogen en verminderen fijne lijntjes en rimpels. 
 • Ten slotte heeft Ananné nog een lijn met lichaamsverzorging. Deze bestaat uit onder andere een massageolie die de huid verstevigt en een ontspannende werking heeft. Daarnaast bevat deze lijn ook een handcrème die niet alleen helpt bij het regenereren van gebarsten huid op de handen, maar ook een kalmerende werking heeft. 
Ananné bij Het Cosmeticahuis

Naast Ananné hebben we bij Het Cosmeticahuis nog tal van andere skincare merken als bijvoorbeeld hannah, Mesoestetic, Image Skincare, Cenzaa, Dermalogica, Ik Skin Perfection en Skinceuticals. Voor elke huidsoort en ieder huidprobleem hebben wij een zorgvuldige selectie aan producten. Heb je last van rimpels, huidirritatie, acné of een ander huidprobleem en ben je benieuwd welk product jou kan helpen? Aan de hand van ons ‘huidadvies op maat’ formulier kunnen onze experts een nauwkeurige inschatting maken van de producten die jouw huid nodig heeft.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel