Terug

Door drukte bij DHL kan je order langer onderweg zijn!

  • Ontvang een gift v.a. €40
  • Gratis verzending in NL v.a. €35
  • Vragen? 0492-729244

Embryolisse (35)

Al zestig jaar is Embryolisse een begrip in Frankrijk. De beroemde Lait Crème Concentré wordt gebruikt door generaties vrouwen, aangeraden door dermatologen, overgenomen door fans en is hét beautygeheim van vele visagisten en make-up artiesten.

Filters

Al zestig jaar is Embryolisse een begrip in Frankrijk. De beroemde Lait Crème Concentré wordt gebruikt door generaties vrouwen, aangeraden door dermatologen, overgenomen door fans en is hét beautygeheim van vele visagisten en make-up artiesten. Een eerlijk en effectief merk dat in elk Frans huishouden te vinden is.

Embryolisse is ontwikkeld vanuit de filosofie om de huid te voorzien in haar meest essentiële behoefte en daarnaast een hoge effectiviteit en tolerantie te garanderen. Een goed gevoede, gezonde en gehydrateerde huid ziet er jonger, zachter en voller uit. De producten van Embryolisse geven deze essentiële ingrediënten, voedingsstoffen en vocht die de huid nodig heeft om volledig gezond te zijn. En niets meer dan dat, geen ingewikkelde extra´s die de huid alleen maar overgevoelig maken zonder toegevoegde waarde.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Het Cosmeticahuis 9,1 / 10 - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel