Embryolisse

Lash Booster 6,5 ml

Embryolisse Lash Booster geeft de wimpers extra verzorging en kracht om de wimpergroei te versnellen en te zorgen voor optimaal volume.

€39,90

 

Lisseur Bonne Mine Intense 30 ml

Embryolisse Lisseur Bonne Mine Intense is een slimme huidverzorging die onmiddellijk een frisse uitstraling geeft en een jeugdige boost.

€42,95

 

Lisseur Bonne Mine 40 ml

Embryolisse Lisseur Bonne Mine is een verzorgingsproduct dat de tekenen van vermoeidheid vermindert, de huid voller maakt en de uitdrukking ontspant.

€39,95

 

Cc Cream 30 ml

Embryolisse CC cream is een volledige treatment die de teint corrigeert, een voller effect geeft en de huid haar jeugdige eigenschappen laat behouden.

€34,50

 

Eclat De Regard 4,5 gr

Embryolisse Eclat du Regard is een innovatieve verkoelende en verzorgende oogstick. Deze balsem is daarom een oppepper voor de ogen met zeer verkoelend effect.

€32,50

 

Bb Cream 30 ml

Embryolisse BB cream is een echte multitasker: hydrateren, verzorgen, een mooie tint en een factor. Poriën en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar, kleine imperfecties worden verdoezeld en de huid ziet er zacht en fluwelig uit.

€29,95

 

Doux Peeling Nuit 40 ml

Embryolisse Doux Peeling Nuit is een nachtmasker dat de huid op zachte en natuurlijke wijze aan het werk zet om glans en stralendheid terug te geven.

€29,95

 

Masque Confort Anti-Age 60 ml

Embryolisse Masque Confort Anti-Age is een voedende crème masker en heeft een verstevigende werking en remt - bij regelmatig gebruik - de effecten van vermoeidheid en tijd.

€44,95

 

Crème Anti-Age Global 50 ml

Embryolisse Crème Anti-Age Global heeft een combinatie die herstructureert de dunne en zelfs zeer droge huid, zowel aan de oppervlakte, als de dieper gelegen delen.

€44,95

 

Serum Anti-Age Redensifiant 30 ml

Embryolisse Serum Anti-Age Redensifiant verzacht, hydrateert en voedt en zorgt ervoor dat de huidtextuur sterker, steviger, voller en elastischer wordt.

€42,25

 

Crème Anti-Âge Redensifiante 50 ml

Embryolisse Crème Anti-Age Redensifiante verzacht, hydrateert en voedt en zorgt ervoor dat de huidtextuur sterker, steviger, voller en elastischer wordt.

€40,25

 

Embryoderme 75 ml

De natuurlijke, voedende en hydraterende elementen in Embryolisse Embryoderme herstellen de huid en verminderen tekenen van uitdroging en stress.

€25,95

 

Soin Lissant Contour Des Yeux 15 ml

Embryolisse Soin Lissant Contour Des Yeux zien de ogen er na gebruik jeugdiger uit en tekenen van vermoeidheid verdwijnen omdat rimpeltjes en fijne lijntjes worden gladgestreken.

€23,95

 

Creme Anti-Age Raffermissante 50 ml

Embryolisse Crème Anti-Age Raffermissante hydrateert en voedt de huid, waarna deze zacht aan zal voelen. Rimpels zullen minder zichtbaar zijn en de huid voelt steviger aan.

€42,25

 

Cicalisse 40 ml

Embryolisse Cicalisse is een herstellende huidcrème die door de toevoegingen het huidherstel versnelt en de huid gehydrateerd wordt.

€23,95

 

Lait Crème Riche Corps 200 ml

Embryolisse Lait Crème Riche Corps is een intensief herstellende bodylotion die verzorgt de huid met hydraterende, voedende en lipidenherstellende ingrediënten van natuurlijke oorsprong

€29,95

 

Filaderme Crème 50 ml

Embryolisse Filaderme Crème is een crème die vol zit met voedingsstoffen met een natuurlijke oorsprong

€25,95

 

Filaderme Émulsion 75 ml

Embryolisse Filaderme Émulsion is een herstellende en voedende verzorging speciaal geschikt voor de droge huid.

€24,95

 

Stick Protecteur Réparateur 4 gr

Embryolisse Stick Protecteur Reparateur hydrateert en herstelt, beschermt en verzacht droge en gebarsten lippen.

€7,95

 

Crème Nutritive Douceur Mains 75 ml

Embryolisse Crème Nutritive Douceur Mains Handcrème trekt snel in en plakt niet. Na gebruik voelen de handen prettig, heerlijk zacht aan en geuren heerlijk.

€10,50

 

Al zestig jaar is Embryolisse een begrip in Frankrijk. De beroemde Lait Crème Concentré wordt gebruikt door generaties vrouwen, aangeraden door dermatologen, overgenomen door fans en is hét beautygeheim van vele visagisten en make-up artiesten. Een eerlijk en effectief merk dat in elk Frans huishouden te vinden is.

Embryolisse is ontwikkeld vanuit de filosofie om de huid te voorzien in haar meest essentiële behoefte en daarnaast een hoge effectiviteit en tolerantie te garanderen. Een goed gevoede, gezonde en gehydrateerde huid ziet er jonger, zachter en voller uit. De producten van Embryolisse geven deze essentiële ingrediënten, voedingsstoffen en vocht die de huid nodig heeft om volledig gezond te zijn. En niets meer dan dat, geen ingewikkelde extra´s die de huid alleen maar overgevoelig maken zonder toegevoegde waarde.

Lees meer
Shopping Cart Pixel