EQology

 

De productfilosofie van Eqology

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met uzelf, het lichaam en de omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en -productie vinden plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s “verboden lijst” staan en worden getest op verboden stoffen en goedgekeurd door de Keulenlijst®.

 

De leveranciers van Eqologie garanderen dat geen v.d. producten op dieren worden getest:

  • Eqology test producten niet op dieren, of zet anderen ertoe aan om dit te doen.
  • Alle ingrediënten kunnen op een bepaald moment in de geschiedenis op dieren zijn getest, maar Eqology heeft de ingrediënten van de producten niet op dieren getest.
  • De toeleveranciers van Eqology garanderen dat ze de ingrediënten niet op dieren testen.
  • Egology voert geen dierproeven in het productieproces, of zet anderen ertoe aan om dit te doen.
  • Eqology is geregistreerd op de Animal Welfare Alliance’s lijst van producten en merken die niet op dieren worden getest.

Ecology is compromisloos in hun productontwikkeling. Ecology heeft unieke kwaliteitsproducten voor energie, reiniging, wellness, lichamelijke activiteit en prestatie.

 

Ecology MSC Gecertificeerd

Sinds maart 2017 is Eqology zelf ook MSC gecertificeerd. Dat betekent dat de EQ Pure Arctic Oil kan worden gezien als een product van de hoogste kwaliteit. Het omega-3 bedrijf Pharma Marine ligt aan de westkust van Noorwegen, in de buurt van Ålesund, een regio waar al langer dan 130 jaar visolie wordt gemaakt. Naast de geavanceerde technologie heeft de faciliteit een hypermodern onderzoekslaboratorium en het wordt het gerekend tot een van de meest milieuvriendelijke omega-3-faciliteiten. De faciliteit kreeg zijn Chain of Custody-certificering (CoC) in februari 2014.

Lees meer
Shopping Cart Pixel