Saveguard

Oolaboo Saveguard producten zijn speciaal ontwikkeld voor de (over) gevoelige huidcondities, maar zijn eveneens geschikt voor alle overige huidcondities. De Saveguard lijn bestaat uit een 6 tal producten voor zowel innerlijke als uiterlijke verzorging. De filosofie van goede huidverzorging is bij Oolaboo gebasserd op het feit dat je de huid zowel van binnenuit als van buitenaf moet voeden, vandaar de toevoeging van het Once a Day dose supplement.

Wat heeft de Saveguard Lijn te bieden?

De producten bieden de huid, door toevoeging van hoog gekwalificeerde ingrediënten, een goede voeding met een herstellend en beschermend vermogen. Dit zorgt ervoor dat uw huid een frisse, voedzame en hydraterende boost rijgt door het gebruik van de saveguard producten. De producten zijn dusdanig uitgebalanceerd dat ze zelfs voor de meest gevoelige huid in te zetten zijn.

 

De producten uit de Saveguard Lijn

Binnen de saveguard lijn zijn de volgende producten opgenomen:

De producten uit de Saveguard lijn zijn volledig op elkaar afgestemd. Door de producten gecombineerd te gebruiken bereikt u het beste resultaat voor uw huid. Toch blijft elke huid uniek en kan het zijn dat ee of meerder producten niet aansluiten bij uw persoonlijke wensen, in dit geval is het geen probleem de producten uit de saveguard lijn te combineren met producten uit een van de andere Oolaboo productlijnen. 

Voor een optimaal fris en beschermd gevoel kies je voor OOLABOO Saveguard producten.

Lees meer