Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

RevitalTrax Anti-Aging Collageen

RevitalTrax Anti-Aging Collagen is geformuleerd met de gepatenteerde technologie van VERISOL® die collageen afbreekt in Bioactieve Collageen Peptiden® korte-keten bouwstenen die specifiek zijn ontwikkeld voor de gezondheid en verbetering van de huid.

Resultaten van RevitalTrax Anti-Aging Collagen

VERISOL® is een van de belangrijkste ingrediënten van RevitalTrax. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2500 mg VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert na vier weken en het effect ervan bijna verdubbelde na 8 weken. RevitalTrax bevat 5000 mg VERISOL®.


Proef 1 - Rimpel diepte
Oog-rimpelvolume: na 8 weken vertoonde de Verisol®-groep een gemiddelde afname van het rimpel volume van 20% en een maximale verlaging van 50%. 4 weken na de laatste inname vertoonde de Verisol®-groep nog steeds een afname in oogrimpelvolume, wat het blijvende effect van het product aantoont.


Proef 2 - Elasticiteit van de huid
Elasticiteit: Na 8 weken vertoonde de Verisol®-groep een gemiddelde 7% toename in huidelasticiteit. Bij sommige personen is de toename van de elasticiteit tot 30% gemeten. 98% van de Bioactive Collagen Peptide®-groep vertoonde een verbeterde elasticiteit 4 weken na inname - wat wijst op een langdurig effect.


Proef 3 - Hydratatie van de huid


Proef 4 - Collagen-inhoud
Na 8 weken behandeling vertoonde de Verisol Bioactive Collagen Peptides®-groep een verhoogd collageengehalte van 65%, waarbij het elastinegehalte toenam met 18% in vergelijking met de controlegroep.


Proef 5 - Cellulite-reductie
Een dagelijkse dosering van 2,5 g VERISOL® gedurende 6 maanden had een positieve invloed op vrouwen met matige cellulitis.

Aanzienlijke verbetering van de cellulitis-score, ongeveer 9% vermindering voor vrouwen met BMI <25 (normaal gewicht).

Aanzienlijke afname van de golving: -11% voor vrouwen met BMI <25 en -8% voor vrouwen met BMI> 25.