SALE

-

SALE

Asolution Serum 30ml

Het Hannah Asolution Serum vermindert de vorming van rimpels en fijne lijntjes. Ook herstelt het de huid die beschadigd is door de zon en pakt het serum verkleuringen van de huid en hyperpigmentatie aan. Dit product vermindert acne en onzuiverheden en ver

€69,00 €62,10

 

SALE

Personal Choice 30 ml

hannah anti aging - hannah Personal Choice bevat botox-achtige en natuurlijke werkstof die wordt gewonnen uit de Okraplant, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon en tegen stressreacties, dankzij een ontstekingsremmende werking.

€49,90 €44,90

 

SALE

Clear Clearity Cream 125 ml

hannah natuurlijke huidverzorging - hannah Clearity Cream heeft direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat garant voor een voelbare en zichtbare huidverbetering!

€69,00 €62,10

 

SALE

Flawless Blur Gel

I Prime - Flawless Blur Gel is een ultra zijdezachte blur gel maakt de huid glad tot in perfectie, creëert een prachtige basis voor make-up en geeft zichtbaar minder rimpels en fijne lijntjes.

€59,50 €53,50

 

SALE

Rosemary Bath & Shower

Rosemary Bath & Shower is een gel om de huid op zachte wijze te reinigen. Verrijkt met Rosmarijn voor een verkwikkend en ontspannend effect.

€13,80 €10,80

 

SALE

Hypericum Bath & Shower

Hypericum Bath & Shower is een luxe bad en douche gel om de huid op zachte wijze te reinigen.

€16,90 €13,90

 

SALE

Lavender Bath & Shower

Lavender Bath & Shower gel om de huid op zachte wijze te reinigen. Verrijkt met Lavendel voor een kalmerend en ontspannend effect.

€14,50 €11,50