Huidegalisatie

Vial C - Hydrating Enzyme Masque

Vital C - Hydrating Enzyme Masque is een hydraterend vitamine C/enzymatisch masker.

€42,50

 

Iluma - Intense Lightening Exfoliating Powder 43g

luma - Intense Lightening Exfoliating Powder is een uniek, rijk polijstend poeder dat alle huidtypen op milde wijze reinigt en exfolieert.

€39,50

 

Clear Cell - Clarifying Scrub 118 ml

Clear Cell - Clarifying Scrub een micro-exfoliërende en reinigende scrub, die de actieve laesies vermindert. Een mix van antioxidanten die de geïrriteerde, rode en ontstoken huid verzacht en ervoor zorgt dat de huid gezonder wordt, zonder onzuiverheden.

€32,00

 

Body Spa - Exfoliating Body Scrub

Body Spa - Exfoliating Body Scrub is een body exfoliator die de huid perfect peelt. Een tweezijdig exfoliating systeem met walnootschillen zorgen voor een intensieve peeling en amandelolie voor verzorging door ingekapselde vitamine E.

€29,50

 

Ageless - Total Retinol-A Crème 28,4 g

Ageless - Total Retinol-A Crème is een zeer hoog geconcentreerd anti -agingmix van retinol, glycol- en melkzuur en polypeptiden die de huid vernieuwen, verjongen en herstellen.

€82,50

 

Ageless - Total Resurfacing Masque

Ageless - Total Resurfacing Masque  is een mix van glycol - en salicylzuur die de huid exfolieert en dode huidcellen verminderd. Verlicht de teint door donkere vlekken te verminderen. Dit is een perfect thuis -peelproduct.

€43,50

 

Ageless - Total Repair Crème 56,7 g

Ageless - Total Repair Crème is een glycolzuur/retinol anti-aging nachtcrème die de huid voedt en de huid een zichtbaar steviger aanzien geeft.

€81,50

 

Ageless - Total Anti Aging Serum 50 ml

Ageless - Total Anti Aging Serum is een olievrij anti-aging serum dat onmiddellijk de huid opvult en verstevigt. Een zachte combinatie van glycolzuur, melkzuur en hyaluronzuur, die dode huidcellen exfolieert en de huid een mooie langdurige glans geven.

€73,50

 

Miniatuur Vital C - Hydrating Enzyme Masque 7gr

Miniatuur Vital C - Hydrating Enzyme Masque is een hydraterend vitamine C/enzymatisch masker.

€3,50

 

I Mask - Firming Transformation Mask

Sluit je dag ontspannen af en gun jezelf een stralende huid met I MASK - Firming Transformation Mask. Dit blauwe masker helpt je huid weerstand te bieden aan stress en zorgt voor een gezonde huid. De zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten geeft je

€65,00

 

Miniatuur Firming Transformation Mask

Sluit je dag ontspannen af en gun jezelf een stralende huid met I MASK - Firming Transformation Mask. Dit blauwe masker helpt je huid weerstand te bieden aan stress en zorgt voor een gezonde huid. De zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten geeft je

€7,20