Huidherstel

Repairing Care Balm

Deze luchtige balsem op basis van allantoïne herstelt en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid en laat deze zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige hydratatie.

€23,50

 

Acne Fluid Solution 50ml

Extenso Acne Fluid Solution verzorgt en beschermt de huid, reguleert de talgproductie, werkt ontstekingsremmend en is genezend zonder de huid uit te drogen.

€26,15

 

Acne Care Mask 75ml

Extenso Acne Care Mask is een vetvrije masker dat rijk is aan natuurlijke bestanddelen zoals witte thee, tea tree, kamille en kamfer. 

€26,15

 

Abrasive Deep Cleanser 75ml

Extenso Abrasive Deep Cleanser stimuleert de celstofwisseling, reinigt de huid grondig en verwijdert dode huidcellen.

€25,95

 

PH Recover Lotion 250ml

Extenso PH Recover Lotion kalmeert en zuivert de huid en werkt ontstekingsremmend en adstringerend.

€24,10

 

Impurity Cleansing Mousse

Extenso Impurity Cleansing Mousse stimuleert wondgenezing, herstelt en kalmeert de huid en werkt ontstekingsremmend zonder de huid uit te drogen.

€19,95

 

Vitamin-E oil 150ml

Extenso Renewing Vitamin-E Oil herstelt de gespannen huid en verhoogt de weerstand van de huid, verstevigd de bindweefselstructuur en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

€21,30

 

Aloë Vit Emulsion 75ml

Extenso Aloë Vit Emulsion is een multifunctionele vitamine cocktail die de huid voedt, de weerstand verhoogt en vervroegde huidveroudering tegengaat.

€19,95

 

Calming Skin Mask 150ml

Extenso Calming Skin Mask is op basis van Kamille en werkt sterk genezend, kalmerend, verzachtend, ontstekingswerend en gaat roodheid tegen.

€25,75

 

Quick Purifying Mask 150ml

Extenso Quick Purifying Mask is een natuurlijke masker die onzuiverheden bestrijdt en verbeterd de talg regulerende werking van uw huid.

€28,35

 

Intense Moisture Mask 150ml

Extenso Intense Moisture Mask is vocht herstellend en reguleert de vochthuishouding en gaat daarbij verdamping van vocht in de huid tegen. Daarnaast helpt het de huid met het vasthouden van vocht.

€25,45

 

Aloë Vera Hand Cream 15ml 1st

Extenso Aloë Vera Hand Cream trekt snel in en maakt de schrale en/of droge huid weer soepel en glad.

€5,75

 

Delicate Calming Cream 75ml

Extenso Delicate Calming Cream heeft zorgvuldig geselecteerde werkstoffen die voorkomen irritaties en roodheid, ze verbeteren de weerstand van de huid en werken genezend en ontstekingsremmend.

€22,10

 

Purifying Cream 75ml

Extenso Purifying Cream bevat o.a. Hamamelis en Allantoïne en helpt de huid de overvloedige talgproductie te normaliseren zonder de huid uit te drogen.

€23,50

 

Ultra Rich Revitaliser 50ml

Extenso Ultra Rich Revitaliser is een exclusieve dag- en nachtverzorging en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de vet- en vochthuishouding.

€37,95

 

Rich Revitaliser 75ml

Extenso Rich Revitaliser bevat hoogwaardige werkstoffen als Revitalin, Aloë Vera en Vitamine-E die de huid voeden en het celvernieuwingsproces stimuleren.

€24,50

 

Intense Skin Moisturiser 75ml

Extenso Intense Skin Moisturiser versterkt de vitaliteit van de huid en helpt haar te beschermen tegen vrije radicalen.

€21,00

 

Delicate Lysing 100ml

Extenso Delicate Lysing, op basis van fruitzuren, worden dode huidcellen op een huidvriendelijke manier losgeweekt waardoor deze eenvoudig te verwijderen zijn.

€22,90

 

Foaming Cleansing Gel 150ml

Extenso Foaming Cleansing Gel is een zeepvrije, mousserende formule dat onzuiverheden oplost en verwijdert op een efficiënte wijze vuil en make-up, zonder de huid uit te drogen.

€18,30

 

Soft Cleansing Milk 250ml

Extenso Soft Cleansing Milk verwijdert make-up en reinigt de huid met behoud van een goede vochtbalans, zonder deze uit te drogen.

€19,95

 

Eye Make-Up Remover 250ml

Extenso Eye Make-Up Remover is een zachte remover die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid van de ogen en lippen.

€29,05

 

Eye Make-Up Remover 150ml

Extenso Eye Make-Up Remover verwijderd op een milde manier de make-Up en is geschikt tegen waterproof make-Up.

€16,25

 

Shopping Cart Pixel