Huidherstel

YANA-Daily Collagen shots 28-day pack

YANA Daily Collagen shots is een revolutionair, dagelijks te gebruiken beauty drankje die helpt de huid te versterken en te beschermen door een boost te geven aan de lichaamseigen collageen productie.

€119,00

 

Vital C - Hydrating Overnight Masque 57 g

Vital C - Hydrating Overnight Masque nachtcrème bevat een drievoudig mineralencomplex dat de huid voedt en verzorgt voor een vitale uitstraling. Terwijl je slaapt, zorgt de gel ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en dat essentiële bestanddelen in de hui

€71,00

 

Vital C - Hydrating Antioxidant A C E Serum 30 ml

Vital C - Hydrating Antioxidant A C E Serum is een geconcentreerd serum dat de huid voedt met vitamine A, C en E en verzorgt met een krachtige combinatie van plantaardige antioxidanten, zoals groene thee en echinacea-extracten.

€72,00

 

Vital C - Hydrating Water Burst 59 ml

Vital C - Hydrating Water Burstis een lichte, intens-hydraterende gel voedt de huid en laat deze stralen.

€60,50

 

Vital C - Hydrating Facial Oil 30 ml

Vital C - Hydrating Facial Oil is een ultralichte huidolie dat de huid optimaal hydrateert, voedt en de vermoeide, doffe huid laat stralen.

€54,00

 

Vital C - Hydrating Eye Recovery Gel 15 ml

Vital C - Hydrating Eye Recovery Gel is een hydraterende anti-aging ooggel die een mix van voedende antioxidanten bevat die fijne lijntjes vermindert en de afbraak van collageen tegengaat.

€47,50

 

Vial C - Hydrating Enzyme Masque

Vital C - Hydrating Enzyme Masque is een hydraterend vitamine C/enzymatisch masker.

€42,50

 

Vital C - Hydrating Repair Crème 56,7 g

Vital C - Hydrating Repair Crème is een ultra-hydraterende vitamine C-antioxidant met een rijke zachte formule.

€81,50

 

Vital C - Hydrating Anti Aging Serum

Image Skincare Vital C - Hydrating Anti Aging Serum is een luxe, zijdeachtig vitamine C-serum dat de huid voedt met essentiële antioxidanten. Het zorgt voor een directe hydratatie en vermindert gelijk fijne lijntjes.

€76,50

 

Ormedic - Balancing Gel Masque 59 ml

Ormedic - Balancing Gel Masque is een ultrazachte, organisch koelende gel-masker is ontwikkeld voor de geïrriteerde en uit balans geraakte huid.

€47,00

 

Ormedic - Balancing Bio-Peptide Crème 56,7 g

Ormedic - Balancing Bio-Peptide Crème is een organische mix van bio-peptide met essentiële anti-aging voedingsstoffen en vitamines.

€79,00

 

Ormedic - Balancing Anti-Oxidant Serum 30 ml

Ormedic - Balancing Anti-Oxidant Serum is een zijdeachtige ultra hydraterende plantaardig serum gemaakt van Japanse groene thee, aloë vera en koper-complex peptiden.

€75,00

 

Ormedic - Balancing Facial Cleanser 177 ml

Image Skincare Ormedic - Balancing Facial Cleanser is een organische gel cleanser op basis van groene thee en kamille die op een zeer zachte manier de huid reinigt.

€33,50

 

RONERT MD - Restoring Post Treatment Scar Gel 30ml

RONERT MD - Restoring Post Treatment Scar Gel is een geavanceerd litteken gel is ontwikkeld door reconstructieve plastische chirurgen. Het helpt om het uiterlijk en de verkleuring van littekens te minimaliseren.

€54,00

 

IMAGE MD - Restoring Post Treatment Masque 50ml

IMAGE MD - Restoring Post Treatment Masque is een revolutionair masker, geformuleerd met biologische aloë vera, komkommer en organische granaatappel kalmeert en verkoelt de huid direct.

€62,00

 

The MAX - Stem Cell Masque 59 ml

The MAX - Stem Cell Masque is een rijk gezichtsmasker is ongeëvenaard voor wat betreft de Maximale concentratie van revolutionaire werkzame ingrediënten en verjongt, vernieuwt en revitaliseert de doffe, ouder wordende huid.

€46,00

 

SALE

The MAX - Stem Cell Facial Cleanser 118 ml

The MAX - Stem Cell Facial Cleanser is een dagelijks te gebruiken zuurvrije, sulfaatvrije zachte cleanser voor een goede balans en een optimale pH‐waarde van de huid.

€34,50 €29,50

 

I Rescue - Post Treatment Recovery Balm

I Rescue - Post Treatment Recovery Balm is een multifunctionele herstellend complex met organische ingrediënten die het regeneratieproces in de huid na behandelingen zoals laser en chemische peeling ondersteunen.

€53,00

 

Iluma - Intense Brightening Eye Crème 15 ml

Iluma - Intense Brightening Eye Crème is een rijke, ultra hydraterende oogcrème, egaliseert de kwetsbare huid rond de ogen en zorgt voor een egale en stralende huid.

€68,00

 

Iluma - Intens Brightening Serum 30 ml

Iluma - Intens Brightening Serum is een olievrij serum dat roodheid en huidverkleuringen behandeld. Een mix van botanische verlichters, vitamine C en druivenzaad extract vermindert irritatie en zorgt voor een heldere frisse uitstraling.

€54,50

 

I Conceal - Flawless Foundation - Natural #2 28 g

I Conceal Flawless Foundation is een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage.

€47,50

 

I Conceal - Flawless Foundation - Porcelain #1 28 g

I Conceal Flawless Foundation is een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage.

€47,50

 

I Conceal - Flawless Foundation - Beige #3 28 g

I Conceal Flawless Foundation is een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage.

€47,50

 

I Conceal - Flawless Foundation - Suede #4 28 g

I Conceal Flawless Foundation is een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage.

€47,50

 

Shopping Cart Pixel