Huidherstel

Eclat De Regard 4,5 gr

Embryolisse Eclat du Regard is een innovatieve verkoelende en verzorgende oogstick. Deze balsem is daarom een oppepper voor de ogen met zeer verkoelend effect.

€32,50

 

Embryoderme 75 ml

De natuurlijke, voedende en hydraterende elementen in Embryolisse Embryoderme herstellen de huid en verminderen tekenen van uitdroging en stress.

€25,95

 

Soin Lissant Contour Des Yeux 15 ml

Embryolisse Soin Lissant Contour Des Yeux zien de ogen er na gebruik jeugdiger uit en tekenen van vermoeidheid verdwijnen omdat rimpeltjes en fijne lijntjes worden gladgestreken.

€23,95

 

Cicalisse 40 ml

Embryolisse Cicalisse is een herstellende huidcrème die door de toevoegingen het huidherstel versnelt en de huid gehydrateerd wordt.

€23,95

 

Lait-Creme Concentré 75ml

Embryolisse Lait Crème Concentré is favoriet bij dermatologen en visagisten omdat het de huid kalmeert en een zacht satijn laagje achterlaat wat een ideale basis is voor make-up.

€17,95

 

Lait-Creme Concentré 30 ml

Embryolisse Lait Crème Concentré is favoriet bij dermatologen en visagisten omdat het de huid kalmeert en een zacht satijn laagje achterlaat wat een ideale basis is voor make-up.

€10,95

 

Crème Hydratante À L’Orange 50 ml

De Crème Embryolisse Hydratante à l’Orange zorgt voor een veerkrachtige, energieke huid die optimaal gehydrateerd is.

€24,00

 

Émulsion Hydra-Mat 40 ml

Embryolisse Émulsion Hydra-Mat is een verfrissend en verzorgende product dat hydrateert en matteert en werkt als een microspons.

€25,50

 

Lait-Creme Moussant 200 ml

Embryolisse Lait-Creme Moussant is een rijke en romige wasemulsie gebaseerd op supervette ingrediënten (10%), zoals amandelolie en karitéboter om de huid bijzonder zacht te reinigen.

€18,50

 

Lotion Micellaire 250 ml

Embryolisse Lotion Micellaire is een praktische en snelle aanpak voor een zachte reiniging en het verwijderen van make-up. Alles in één product voor het reinigen van gezicht, ogen en lippen.

€19,95

 

Lotion Micellaire 100 ml

Embryolisse Lotion Micellaire is een praktische en snelle aanpak voor een zachte reiniging en het verwijderen van make-up. Alles in één product voor het reinigen van gezicht, ogen en lippen.

€10,50

 

Crème Exfoliante 60 ml

Embryolisse Crème Exfoliante is een product dat zorgt voor een ‘nieuwe’ huid. De ideaal gevormde microkorreltjes verwijderen op zachte wijze onzuiverheden en dode huidcellen, en stimuleren celvernieuwing.

€19,95

 

Pain Creme Nettoyant Doux 100 ml

Met Embryolisse Pain Crème Nettoyant Doux word de huid zeer zacht gereinigd en voelt gevoed, soepel, glad en prettig aan.

€9,95

 

Emulsion Lactée Démaquillante 200 ml

Embryolisse Émulsion Lactée Demaquillante is een reinigingsmelk die rijk is aan actieve, natuurlijke ingrediënten die de huid voeden, hydrateren, verzachten en kalmeren.

€19,95

 

Eau De Beauté Rosamélis 200 ml

Embryolisse Eau De Beauté Rosaméliss is een alcoholvrije tonic om de huid te verfrissen of extra te reinigen.

€20,95

 

Crème Nutritive Douceur Mains 75 ml

Embryolisse Crème Nutritive Douceur Mains Handcrème trekt snel in en plakt niet. Na gebruik voelen de handen prettig, heerlijk zacht aan en geuren heerlijk.

€10,50

 

Stick Protecteur Réparateur 4 gr

Embryolisse Stick Protecteur Reparateur hydrateert en herstelt, beschermt en verzacht droge en gebarsten lippen.

€7,95

 

Filaderme Émulsion 75 ml

Embryolisse Filaderme Émulsion is een herstellende en voedende verzorging speciaal geschikt voor de droge huid.

€24,95

 

Filaderme Crème 50 ml

Embryolisse Filaderme Crème is een crème die vol zit met voedingsstoffen met een natuurlijke oorsprong

€25,95

 

Lait Crème Riche Corps 200 ml

Embryolisse Lait Crème Riche Corps is een intensief herstellende bodylotion die verzorgt de huid met hydraterende, voedende en lipidenherstellende ingrediënten van natuurlijke oorsprong

€29,95

 

Redensifiant Contours Yeux - Lèvres 15 ml

Embryolisse Redensifiant Contours Yeux - Lèvres is een multi-actieve anti-age crème voor oog- en lipcontouren. Fijne lijntjes vervagen en diepere rimpels worden verminderd.

€29,95

 

Serum Anti-Age Redensifiant 30 ml

Embryolisse Serum Anti-Age Redensifiant verzacht, hydrateert en voedt en zorgt ervoor dat de huidtextuur sterker, steviger, voller en elastischer wordt.

€42,25

 

Crème Anti-Age Global 50 ml

Embryolisse Crème Anti-Age Global heeft een combinatie die herstructureert de dunne en zelfs zeer droge huid, zowel aan de oppervlakte, als de dieper gelegen delen.

€44,95

 

Masque Confort Anti-Age 60 ml

Embryolisse Masque Confort Anti-Age is een voedende crème masker en heeft een verstevigende werking en remt - bij regelmatig gebruik - de effecten van vermoeidheid en tijd.

€44,95

 

Shopping Cart Pixel