Huidherstel

Green Tea Mask

Green Tea Mask is een regenererend en stimulerend masker voor gezicht, hals en decolleté, die de vochtbarrière van de huid helpt te herstellen.

€20,90

 

Peach Scrubcream 50 ml

Tyro Peach Scrubcream is een scrubcream om onzuiverheden en dode huidcellen van de bovenste huidlagen van de epidermis te verwijderen.

€19,50

 

Clarifying Tonic 200 ml

Tyro Clarifying Tonic is een gezichtslotion voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden die verfrissend werkt zonder de huid uit te drogen.

€27,50

 

Ultimate Purifying Supplement

Ultimate Purifying Supplement is een geavanceerd supplement voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden die zorgt voor optimale huidverbetering

€29,00

 

Superior Anti-Age Neck & Decollete cream

Superior Anti-Age Neck & Decollete cream is een verstevigende en herstellende crème voor de delicate huidzone van hals en decolleté.

€79,00

 

Superior Anti-Age Night Cream 50ml

Superior Anti-Age Night Cream is een Intensieve nachtcrème om meerdere tekenen van huidveroudering te bestrijden. Geschikt voor alle huidtypes.

€89,00

 

4D Age Correcting Serum 15ml

4D Age Correcting Serum is een uiterst geavanceerd herstellend en revitaliserend serum om meerdere tekenen van huidveroudering te bestrijden.

€89,00

 

Clarifying Foaming Cleanser 200ml

Clarifying Foaming Cleanser is een milde, schuimende reinigingsgel voor de normale tot vette huid die tevens geschikt is voor de mannenhuid.

€32,90

 

Supreme Anti age Mask 50ml

Verbetert onmiddellijk de aanblik van rimpels en geeft een gelift effect, voor een uitgeruste, gezonde en stralende huid.

€59,00

 

Extreme Hydra Repair Complex 50ml

Extreme Hydra Repair Complex is een Intensief hydraterende, voedende en revitaliserende gezichtscrème om huidveroudering te verminderen.

€89,00

 

Ultimate Skin Repair Cream 50ml

Ultimate Skin Repair Cream is een actieve crème die de huid hersteld, de hydratatie verhoogt in de diepere lagen van de huid en huidvernieuwing bevordert .

€59,00

 

Ultimate Dark Spot Corrector 15ml

Ultimate Dark Spot Corrector is een gezichtscrème met geavanceerde huidverkleuring corrigerende technologie, voor een prachtige, egale huid.

€59,00

 

Shopping Cart Pixel