Huidherstel

Sensitive Cleansing Gel

JA-Sensitive Cleansing Gel is een innovatieve reinigingsgel voor de gevoelige huid, welke niet alleen gebruikt kan worden bij reactieve huidcondities maar ook geschikt is voor de vette huid.

€31,40

 

Clarifying Mask 50ml

Therapeutisch kleimasker met een intensieve kalmerende werking. Verlicht huidontstekingen en irritatie.

€37,00

 

Aloe Vera Serum

JA-Aloe Vera Serum is een serum met een hoge concentratie groene aloë vera extract, hetgeen een krachtige kalmerende werking heeft.

€32,00

 

Hydra Repairing Serum

JA-Hydra Repairing Serum is een geavanceerd serum met de biotechnologische bifidus-bacterie en melkproteïnen, waarmee de talgproductie en -substantie worden geoptimaliseerd middels de stimulatie van het enzymatische systeem van de huid.

€44,20

 

Sirtuin Serum

Reguleert de biologische huidveroudering en stimuleert de huideigen sirtuïne eiwitten, hetgeen het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen activeert.

€42,00

 

Clarifying Active Cream

JA-Clarifying Active Cream is een specifieke therapeutische crème voor de acnegevoelige huid. Bevat verschillende werkzame stoffen welke direct de talgafscheiding en overtollig talg reduceren en reguleren zonder daarbij de huid uit te drogen.

€44,20

 

Multi Hydrating Cream

De samenstelling van JA-Multi Hydrating Cream is gebaseerd op ingrediënten welke het vochtgehalte van de huidcellen reguleren, waardoor het zorgt voor totale hydratie.

€48,00

 

Hydra Mattifying Gel

JA-Hydra Mattifying Gel is een specifiek moisturizing en talgregulerend product. Bevat gist, aloë vera en microcapsules die in staat zijn ongewenste vettigheid en glans te absorberen en verwijderen.

€40,20

 

Hyaluronic Acid Serum

JA-Hyaluronic Acid Serum is een serum op basis van hyaluronzuur, een biomolecule van de laatste generatie welke effectief werkt als krachtige moisturizer en bijdraagt aan de versteviging van de huid.

€40,20

 

Color Control Cream (dark Shade)

JA-Color Control Cream (dark Shade) zorgt op een natuurlijke manier voor een egale teint. Door het combineren van 7 verschillende pigmenten biedt dit product een dekking welke zich aanpast aan de natuurlijke huidskleur.

€56,20

 

Sunfilm Face Gel SPF30

JA-Sunfilm Face Gel SPF30 is een kalmerende UV-bescherming met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door de huid en niet vet aanvoelt.

€43,20

 

Shopping Cart Pixel