Huidherstel

Sensitive Cleansing Gel

JA-Sensitive Cleansing Gel is een innovatieve reinigingsgel voor de gevoelige huid, welke niet alleen gebruikt kan worden bij reactieve huidcondities maar ook geschikt is voor de vette huid.

€31,40

 

Clarifying Mask 50ml

Therapeutisch kleimasker met een intensieve kalmerende werking. Verlicht huidontstekingen en irritatie.

€37,00

 

Cleanse & Revitalise kit

Cleanse & Revitalise is een milde detox die de darm, het lichaam en de huid tijdens een 11 daags programma volledig reset, waarbij ook de opnamekwaliteit van voedingsstoffen word geoptimaliseerd.

€139,95

 

Souplexis

Souplexis is speciaal bedoeld om een klachtvrije en soepele gewrichtsfunctie te behouden.Souplexis bevat plantaardige ingrediënten die het kraakbeen in de gewrichten ondersteunen waardoor die soepel en klachtvrij kunnen blijven.

€79,95

 

Soupless

Soupless capsules is ontworpen voor behoud van gezond kraakbeen. Tevens is het van belang voor de vorming van collageen en bindweefsel wat belangrijk is voor botten en gewrichten.

€39,95

 

Osteopolis

Osteopolis tabletten spelen een rol bij de botaanmaak en draagt daardoor bij tot behoud van sterke botten.

€69,95

 

Metabolis

Metabolis capsules heeft als functie de energiestofwisseling te ondersteunen en te bevorderen.

€64,95

 

Imunopolis

Een goed werkend immuunsysteem geeft verkoudheid en griep minder kans. De natuurlijke ingrediënten in Imunopolis capsules zorgen voor een goede weerstand waardoor het afweersysteem ondersteund wordt om invloeden van buitenaf te weren.

€44,95

 

Energis

Energis 60 doseringen draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, versterkt het spierweefsel en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en herstel.

€64,95

 

Energis

Energis kauwtabletten draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, versterkt het spierweefsel en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en herstel.

€49,95

 

XtraC&D3

Xtra C&D3 bevat vitamine D3, vitamine C en calcium, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels en is belangrijk voor de huid.

€44,95

 

VitaSkin-C

Bij huidverbetering wordt er in veel gevallen naar gestreefd om het collageenniveau in de huid gezond te houden en daarmee het bindweefsel te verstevigen. Vitamine C is essentieel om dit proces mogelijk te maken.

€19,95

 

Shopping Cart Pixel