Huidherstel

Sensitive Cleansing Gel

JA-Sensitive Cleansing Gel is een innovatieve reinigingsgel voor de gevoelige huid, welke niet alleen gebruikt kan worden bij reactieve huidcondities maar ook geschikt is voor de vette huid.

€31,40

 

Clarifying Mask 50ml

Therapeutisch kleimasker met een intensieve kalmerende werking. Verlicht huidontstekingen en irritatie.

€37,00

 

Cleanse & Revitalise kit

Cleanse & Revitalise is een milde detox die de darm, het lichaam en de huid tijdens een 11 daags programma volledig reset, waarbij ook de opnamekwaliteit van voedingsstoffen word geoptimaliseerd.

€139,95

 

Souplexis

Souplexis is speciaal bedoeld om een klachtvrije en soepele gewrichtsfunctie te behouden.Souplexis bevat plantaardige ingrediënten die het kraakbeen in de gewrichten ondersteunen waardoor die soepel en klachtvrij kunnen blijven.

€79,95

 

Soupless

Soupless capsules is ontworpen voor behoud van gezond kraakbeen. Tevens is het van belang voor de vorming van collageen en bindweefsel wat belangrijk is voor botten en gewrichten.

€39,95

 

Osteopolis

Osteopolis tabletten spelen een rol bij de botaanmaak en draagt daardoor bij tot behoud van sterke botten.

€69,95

 

Metabolis

Metabolis capsules heeft als functie de energiestofwisseling te ondersteunen en te bevorderen.

€64,95

 

Imunopolis

Een goed werkend immuunsysteem geeft verkoudheid en griep minder kans. De natuurlijke ingrediënten in Imunopolis capsules zorgen voor een goede weerstand waardoor het afweersysteem ondersteund wordt om invloeden van buitenaf te weren.

€44,95

 

Energis

Energis 60 doseringen draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, versterkt het spierweefsel en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en herstel.

€64,95

 

Energis

Energis kauwtabletten draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, versterkt het spierweefsel en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en herstel.

€49,95

 

XtraC&D3

Xtra C&D3 bevat vitamine D3, vitamine C en calcium, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels en is belangrijk voor de huid.

€44,95

 

VitaSkin-C

Bij huidverbetering wordt er in veel gevallen naar gestreefd om het collageenniveau in de huid gezond te houden en daarmee het bindweefsel te verstevigen. Vitamine C is essentieel om dit proces mogelijk te maken.

€19,95

 

Cleansing Cure

Cleansing Cure is speciaal voor het detoxificeren van het lichaam.

€37,50

 

Skin Defence

Skin Defence, samen met Skin Secure, kunnen het zelf herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen de balans te hervinden, zodat er betere en vooral snellere resultaten kunnen worden geboekt met de voedingsaanpassing.

€59,95

 

EpidermOil

EpidermOil capsules is er om de huid te verzorgen, te beschermen en om oxidatie van huidvetten te voorkomen is er granaatappelzaadolie en astaxantine aan toegevoegd.

€94,95

 

Skin Hydrate

Skin Hydrate is een formule die er op gericht is om een vochtarme huid in korte tijd te verbeteren.

€94,95

 

Skin Support

Skin Support tabletten zijn onmisbaar om mee te nemen op vakantie om je huid optimaal te beschermen, in combinatie met de Skin Protect en Skin Balance.

€74,95

 

Skin Balance

Skin Balance voedt de huid met essentiële vetten uit vis- en krill-olie van de hoogste zuiverheid en kwaliteit met een hoge concentratie omega-3 vetzuren, EPA en DHA, fosfolipiden en de voor de huid belangrijke vitamines A en E.

€19,95

 

Skin Base

SkinBase tabletten is het bindweefsel ondersteunend product in de Laviesage lijn van huidsupplementen.

€29,95

 

Cleansing Cure & Mask

Cleansing Cure & Mask is een speciale kleisoort, calciummontmorillonietklei, die de huid zeer diep reinigt.

€54,95

 

Skin Prepare Kit

Skin Prepare is ontwikkeld om de huid optimaal op intensieve behandelingen voor te bereiden.

€179,95

 

Skin ReConditioner Kit

Skin ReConditioner is speciaal voor een optimale ondersteuning bij het verbeteren en oplossen van ongewenste huidaandoeningen ontwikkeld.

€249,95

 

Velvet Mist

Velvet Mist is een 2 in 1-formule van revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion.

€27,55

 

Rebalancing Power

Rebalancing Power is een intensief zuiverend, talgregulerend, hydraterend serum en bevat ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen.

€29,30