Huidherstel

Cleansing Milk 200 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cleansing milk is een reinigingsmelk die garant staat voor een goede gezichtverzorging

€29,00

 

Cleansing Milk 50 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cleansing milk is een reinigingsmelk die garant staat voor een goede gezichtverzorging

€19,90

 

Touch of Silk 30 ml

Zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.

€49,90

 

Hydro Mask 50 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah hydro mask geeft de huid een ware vochtinjectie, voor een zachte, soepele goed gehydrateerde huid.

€37,50

 

Opulence Serum 30ml

hannah gezichtsverzorging - hannah opulence serum verbetert de egaliteit, helderheid en stevigheid van de huid, daarnaast zorgt het voor extra vitaliteit.

€79,90

 

Cleansing Clay 40 ml

Hannah Cleansing Clay is een diep reinigend gezichtmasker op basis van 2 uitzonderlijk rijke kleisoorten, die rijk aan silicium, humuszuren en natrium zijn.

€36,00

 

Cleansing Oil 125 ml

hannah natuurlijke huidverzorging - hannah Cleansing Oil is een gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën als belangrijkste ingrediënt zuiver plantaardige sojaolie welke een uitstekende reinigende eigenschappen heeft.

€49,00

 

Sparkling Spray 125 ml

hannah natuurlijke huidverzorging - hannah Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte natuurlijke Aloë Vera. Deze werkstof zorgt voor een verhoogd transport van belangrijke werkstoffen, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden.

€57,00

 

Skin Conditioner 125ml

hannah natuurlijke huidverzorging - hannah Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingredi

€79,90

 

Full Lips 4,8 gr

hannah zonbescherming - hannah Full Lips is geschikt voor de tere huid van de lippen, deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt.

€10,00

 

Body Boost Cream 14ml

Body Boost Cream is een luxueuze sensatie die een zintuigelijke beleving combineert met huidverbeterende resultaten. De geconcentreerde, zijdeachtige, crème heeft een rijke textuur, die zorgt voor strakkere lichaamscontouren, een verstevigde en verbeterde

€28,95

 

Freshening Tonic

Freshening Tonic is een zeer milde maar toch sterke reiniging om eventuele resten te verwijderen.

€43,00

 

MED Collagen Set

!QMS MED Collagen Set het Anti-Aging Cosmeticum Care System’ laat 3 perfect op elkaar afgestemde producten, speciaal voor de zeer gevoelige- en probleemhuid.

€225,00

 

Aloe Vera Serum

JA-Aloe Vera Serum is een serum met een hoge concentratie groene aloë vera extract, hetgeen een krachtige kalmerende werking heeft.

€32,00

 

Classic Set

!QMS Classic Collagen Set is een anti-aging Facial Care System met drie perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van veroudering van de huid.

€225,00

 

Hydra Repairing Serum

JA-Hydra Repairing Serum is een geavanceerd serum met de biotechnologische bifidus-bacterie en melkproteïnen, waarmee de talgproductie en -substantie worden geoptimaliseerd middels de stimulatie van het enzymatische systeem van de huid.

€44,20

 

MED Night Collagen Repair

!QMS Night Collagen Repair is een vochtbindend serum speciaal voor de nacht  en speciaal voor de gevoelige, acné en geirriteerde huid.

€79,00

 

Sirtuin Serum

Reguleert de biologische huidveroudering en stimuleert de huideigen sirtuïne eiwitten, hetgeen het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen activeert.

€42,00

 

Clear Clearity Cream 125 ml

hannah natuurlijke huidverzorging - hannah Clearity Cream heeft direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat garant voor een voelbare en zichtbare huidverbetering!

€69,00

 

24-Hour Skin Balancing 50ml

De zijdezachte formule is ontwikkeld om de vochtbalans van je huid te herstellen. hannah 24 hour skin balancing is een ware conditioner voor je huid!

€45,00

 

MED Day Collagen Protection

!QMS MED Day Collagen Protection is een beschermend serum voor overdag en is speciaal voor de gevoelige en onreine huid.

€79,00

 

Clarifying Active Cream

JA-Clarifying Active Cream is een specifieke therapeutische crème voor de acnegevoelige huid. Bevat verschillende werkzame stoffen welke direct de talgafscheiding en overtollig talg reduceren en reguleren zonder daarbij de huid uit te drogen.

€44,20

 

Cell Recovery Cream 50 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cell recovery cream zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De cream is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de exzeem huid.

€53,00

 

MED Dermabrasive Gel

!QMS MED Dermabrasive gel werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, acné, couperose en onrustige huid.

€79,00