Huidherstel

Multi Hydrating Cream

De samenstelling van JA-Multi Hydrating Cream is gebaseerd op ingrediënten welke het vochtgehalte van de huidcellen reguleren, waardoor het zorgt voor totale hydratie.

€48,00

 

Remodelling Cream 50 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem, in combinatie met peelende, stimulerende, hydraterende en voedende hannah producten, zullen huidproblemen bedu...

€64,00

 

Exfoliant Fluid

Een zachte maar toch een doeltreffende peeling, welke in een korte tijd verfrist, en een gladde vitale huid tevoorschijn brengt.

€79,00

 

Hydra Mattifying Gel

JA-Hydra Mattifying Gel is een specifiek moisturizing en talgregulerend product. Bevat gist, aloë vera en microcapsules die in staat zijn ongewenste vettigheid en glans te absorberen en verwijderen.

€40,20

 

Night Collageen

Een hoog effectief serum met Collageen-Hyaluronzuur complex om de huid intensief te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen tijdens de nacht.

€79,00

 

Day Collagen

Een hoog effectief serum met Collageen-Hyaluronzuur complex om de huid intensief te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen.

€79,00

 

Repairing Care Balm

Deze luchtige balsem op basis van allantoïne herstelt en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid en laat deze zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige hydratatie.

€23,50

 

24H Cream

!QMS 24H. cream voor de normale tot vette/gemengde huiden. 24 H. CREAM is een ideale crème voor ieder moment en met ingebouwde klok.

€124,00

 

Moisturizing Balance

!QMS Moisterizing Balance is een hoogwaardige, volle en rijke creme met Resveratrol als radicaalvanger en een DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid.

€139,00

 

Sport Active Cream

!QMS Sport Active Cream is een licht getinte dagcrème met een SPF15 factor, kleurt naar de tint van je huid.

€84,00

 

Liquide Proteins

!QMS Liquide Proteïns dag en nachtcrème in serum vorm als afsluiter van Day en Night collagen, sluit de huid van binnen naar buiten.

€135,00

 

Relax-o-Firm Mask

!QMS Relax-o-Firm Mask is een heerlijk créme masker voor de gevoelige, eczeem, rode geirriteerde en droge tot normale huid.

€83,00

 

Skin Activator Mask

!QMS Skin Activator Mask is een masker met direct effect. Een verfrissend, ontspannend, vochtbindend en huidverzachtend vliesmasker.

€75,00

 

Advanced Intensive Eye Care

!QMS Advanced Intensive Eye Care is een rijke creme voor de gevoelige zone rond de ogen.

€124,00

 

Medical Skincare set

IK Skin Perfection Medical Skincare set wordt gebruikt wanneer u bestraling, chemotherapie of een andere heftige behandeling met medicatie ondergaat, of bij de zeer gevoelige huid is de Medical Kit de uitkomst. Deze uiterst milde huidverzorging bevat geen

€81,95

 

Repair 3 Complex

!QMS Medicosmetics Repair 3 Complex is een speciale zijdezachte dag en nacht creme voor rosacea, roodheden, overgevoelige huiden, irritaties en ontstekingen.

€148,00

 

DE-ITCHY+ 50ml

IK Skin Perfection DE-ITCHY is een olie die zeer geschikt is voor de (zeer) gevoelige huid en hoofdhuid. Deze olie bevat geen chemische toevoegingen, synthetische geurstoffen of andere stoffen die belastend zijn voor de huid.

€52,95

 

Classic Set 5,5

!QMS Classic Collagen Set is een anti-aging Facial Care System met drie perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van veroudering van de huid.

€51,00

 

GLYCOL ACID+ 30ml

GLYCOL ACID+ stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en laat de huid er weer stralend uitzien. Het huidoppervlak wordt gladder en ziet er egaler uit.

€43,50

 

Hydro Foam Mask

!QMS Hydro Foam Mask 50ml is een hydraterende en verstevigende gezichtsmousse, reguleert de vochtbalans en laat kleine rimpeltjes verdwijnen.

€61,00

 

PRERED+ 30ml

IK Skin Perfection PRERED+ is het serum dat de huid verlichting geeft bij roodheid, irritaties en zonverbranding. Dit serum kalmeert de huid en vermindert roodheid.

€40,45

 

Neck & More

!QMS Neck & More is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone.

€197,00

 

BRIGHT+ 30ml

IK Skin Perfection BRIGHT+ heeft een baanbrekende huid oplichtende formule die pigmentvlekken doet verminderen en de huid verheldert en laat stralen.

€40,45

 

Intravital Nutri-Cosmetics

!QMS Intravital Plus zorgt voor een verbetert huidbeeld en ondersteunt een algemene goede gezonheid. Door zijn hoge aandeel collageen biedt !QMS Intravital Plus de absolute nieuwste technologie om rimpels en vroegtijdige veroudering nu ook van binnen uit

€79,00