Huidherstel

Hydra Mattifying Gel

JA-Hydra Mattifying Gel is een specifiek moisturizing en talgregulerend product. Bevat gist, aloë vera en microcapsules die in staat zijn ongewenste vettigheid en glans te absorberen en verwijderen.

€40,20

 

Night Collageen

Een hoog effectief serum met Collageen-Hyaluronzuur complex om de huid intensief te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen tijdens de nacht.

€79,00

 

Day Collagen

Een hoog effectief serum met Collageen-Hyaluronzuur complex om de huid intensief te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen.

€79,00

 

Repairing Care Balm

Deze luchtige balsem op basis van allantoïne herstelt en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid en laat deze zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige hydratatie.

€23,50

 

Liquide Proteins

!QMS Liquide Proteïns dag en nachtcrème in serum vorm als afsluiter van Day en Night collagen, sluit de huid van binnen naar buiten.

€135,00

 

Relax-o-Firm Mask

!QMS Relax-o-Firm Mask is een heerlijk créme masker voor de gevoelige, eczeem, rode geirriteerde en droge tot normale huid.

€83,00

 

Skin Activator Mask

!QMS Skin Activator Mask is een masker met direct effect. Een verfrissend, ontspannend, vochtbindend en huidverzachtend vliesmasker.

€75,00

 

Medical Skincare set

IK Skin Perfection Medical Skincare set wordt gebruikt wanneer u bestraling, chemotherapie of een andere heftige behandeling met medicatie ondergaat, of bij de zeer gevoelige huid is de Medical Kit de uitkomst. Deze uiterst milde huidverzorging bevat geen

€81,95

 

DE-ITCHY+ 50ml

IK Skin Perfection DE-ITCHY is een olie die zeer geschikt is voor de (zeer) gevoelige huid en hoofdhuid. Deze olie bevat geen chemische toevoegingen, synthetische geurstoffen of andere stoffen die belastend zijn voor de huid.

€52,95

 

GLYCOL ACID+ 30ml

GLYCOL ACID+ stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en laat de huid er weer stralend uitzien. Het huidoppervlak wordt gladder en ziet er egaler uit.

€43,50

 

Hydro Foam Mask

!QMS Hydro Foam Mask 50ml is een hydraterende en verstevigende gezichtsmousse, reguleert de vochtbalans en laat kleine rimpeltjes verdwijnen.

€61,00

 

PRERED+ 30ml

IK Skin Perfection PRERED+ is het serum dat de huid verlichting geeft bij roodheid, irritaties en zonverbranding. Dit serum kalmeert de huid en vermindert roodheid.

€40,45

 

Neck & More

!QMS Neck & More is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone.

€197,00

 

BRIGHT+ 30ml

IK Skin Perfection BRIGHT+ heeft een baanbrekende huid oplichtende formule die pigmentvlekken doet verminderen en de huid verheldert en laat stralen.

€40,45

 

RETINOLC+ 30ml

IK Skin Perfection RETINOLC+ serum vertraagt huidveroudering, vermindert rimpels zichtbaar en bevordert de elasticiteit van de huid voor een jeugdig uitziende huid.

€40,45

 

SUN SPF 50+ 200ml

IK Skin Perfection SUN SPF 50+ heeft een hoge beschermingsfactor, laat geen witte waas achter, wordt snel door de huid opgenomen en is dermatologische getest. Een ideaal product voor extra zonbescherming voor elke dag en na intensieve behandelingen.

€39,95

 

SPOTLESS+ 125ml

IK Skin Perfection SPOTLESS+ Anti Age Handcrème beschermt de huid van de handen tegen veroudering, heeft een natuurlijke UV bescherming, voorkomt vochtverlies van de huid en vermindert pigment op de handen.

€19,95

 

AHAMAX+ 50ml

IK Skin Perfection AHAMAX+ fluid bevat huidverdunnende fruitzuren en werkt talg reducerend en zuiverend. Poriën worden verfijnd en dit product helpt bij puistjes en onzuiverheden. Daarnaast werkt AHAMAX+ hydraterend en matterend.

€37,95

 

YANA-Daily Collagen shots 28-day pack

YANA Daily Collagen shots is een revolutionair, dagelijks te gebruiken beauty drankje die helpt de huid te versterken en te beschermen door een boost te geven aan de lichaamseigen collageen productie.

€119,00

 

Vital C - Hydrating Overnight Masque 57 g

Vital C - Hydrating Overnight Masque nachtcrème bevat een drievoudig mineralencomplex dat de huid voedt en verzorgt voor een vitale uitstraling. Terwijl je slaapt, zorgt de gel ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en dat essentiële bestanddelen in de hui

€71,00

 

Vital C - Hydrating Antioxidant A C E Serum 30 ml

Vital C - Hydrating Antioxidant A C E Serum is een geconcentreerd serum dat de huid voedt met vitamine A, C en E en verzorgt met een krachtige combinatie van plantaardige antioxidanten, zoals groene thee en echinacea-extracten.

€72,00

 

Vital C - Hydrating Water Burst 59 ml

Vital C - Hydrating Water Burstis een lichte, intens-hydraterende gel voedt de huid en laat deze stralen.

€60,50

 

Vital C - Hydrating Facial Oil 30 ml

Vital C - Hydrating Facial Oil is een ultralichte huidolie dat de huid optimaal hydrateert, voedt en de vermoeide, doffe huid laat stralen.

€54,00

 

Vital C - Hydrating Eye Recovery Gel 15 ml

Vital C - Hydrating Eye Recovery Gel is een hydraterende anti-aging ooggel die een mix van voedende antioxidanten bevat die fijne lijntjes vermindert en de afbraak van collageen tegengaat.

€47,50

 

Shopping Cart Pixel