Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Buitenkansjes

‘Buitenkansjes’ zijn producten die we graag een nieuwe kans geven met daarbij een mooie korting.

Banner actiepagina
Filter

Buitenkansjes

'Buitenkansjes' zijn producten die we graag een nieuwe kans geven met daarbij een mooie korting. 'Buitenkansjes' kunnen in de volgende staat verkeren:

 • Beschadigde verpakking
  Het product is in nieuwstaat en zorgvuldig gecontroleerd, alleen de originele productverpakking is beschadigd in ons magazijn. Er zit bijvoorbeeld een scheurtje in de doos of de verpakking bevat enkele tape- of stickerresten.

 • Ontbrekende productverpakking
  Het product is in nieuwstaat en zorgvuldig gecontroleerd, alleen de originele productverpakking is dusdanig beschadigd dat wij het product uit de verpakking hebben gehaald en deze los in een verzenddoos verstuurd wordt. De originele verpakking ontbreekt dus.

 • Miniatuur verpakking
  Het product is in nieuwstaat maar is een miniatuurvariant van de originele grootverpakking. De verpakking en inhoud wijkt in dit geval af van het originele product, waardoor het een 'Buitenkansje' is.

 • Korte houdbaarheidsdatum
  Wij vinden het belangrijk dat de producten die je bij ons bestelt een lange tijd houdbaar zijn. Wanneer de houdbaarheid te kort wordt, bieden wij dit product aan als 'Buitenkansje'. Wanneer het om een 'Buitenkansje' gaat vanwege een korte houdbaarheidsdatum, zal dit altijd bij het product vermeld staan.

Levering

Natuurlijk worden ook onze 'Buitenkansjes' snel bezorgd, thuis of op je werk. Hiervoor gelden dezelfde servicevoorwaarden. Als je een 'Buitenkansje' op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, heb je het vaak de volgende (werk)dag al in huis (tenzij anders vermeld op onze website). Lees hier meer over de algemene verzending en bezorging.

Retourneren

'Buitenkansjes' kunnen - in tegenstelling tot de originele producten - niet geretourneerd worden.

Voorwaarden

 • Kortingscodes zijn niet in te wisselen bij het bestellen van 'Buitenkansjes'.
 • 'Buitenkansjes' kunnen niet geretourneerd worden.
 • Promoties en acties gelden niet voor 'Buitenkansjes'.
 • De 'Buitenkansjes' kunnen niet gereserveerd worden.
 • De prijzen staan vast en zijn niet onderhandelbaar.