Terug

 • Ontvang een gift v.a. €40
 • Gratis verzending in NL v.a. €35
 • Vragen? 0492-729244

IMAGE Skincare (98)

IMAGE Skincare geeft echt om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. One for all.

Filters

Image Skincare, omdat iedereen recht heeft op een gezonde huid

Image Skincare staat voor professionele huidverzorging met natuurlijke en effectieve ingrediënten. Voor huidtherapeute Janna Robert, die in 2003 met het merk Image Skincare is gestart, een belangrijke eis. Zelf kampte ze destijds met de huidziekte rosacea waardoor ze flink wat ervaring heeft opgedaan met veel verschillende huidverzorgende producten. Maar ze ging ook zelf op zoek naar ingrediënten die de huid verbeteren en laten stralen. Inmiddels heeft Janna Robert voor haar merk Image Skincare dertien verschillende productlijnen ontwikkeld. Dit deed ze uiteraard niet alleen, maar samen met haar man Dr. Marc Ronert (plastisch chirurg en klinisch directeur van Image Skincare) en in samenwerking met verschillende wetenschappelijke instituten. De producten van Image Skincare zijn dus wetenschappelijk onderzocht en uitvoerig getest.

Image Skincare

Een gladde en heldere huid met Image Skincare

Iedereen heeft recht op een gezonde huid is de filosofie achter het merk Image Skincare. Dat is uiteraard ook de reden Janna Robert destijds is begonnen met het ontwikkelen van goede en effectieve producten die de huid verbeteren en minder gevoelig maken voor huidveroudering en irritatie. Een van de eerste producten die ze heeft ontwikkeld is Image Skincare Vital-C, speciaal voor de rosacea gevoelige huid. Nog steeds een van de bestverkopende productlijnen en heel herkenbaar door de Sinaasappel Power die niet alleen in het product zit, maar ook op de verpakking staat. Het werken met natuurlijke en verantwoorde ingrediënten is voor Janna Robert heel belangrijk. Zuivere en biologische ingrediënten hebben haar voorkeur en het gebruik van onnatuurlijke chemische stoffen en bewaarmiddelen wordt zoveel mogelijk gemeden. De huid op een veilige manier in balans brengen zodat deze de kans krijgt om te herstellen is haar missie. Maar niet iedere huid is hetzelfde, en een crème die bij de ene persoon perfect werkt kan bij een ander irritatie veroorzaken. Een belangrijke reden voor Janna om zoveel mogelijk met professionals samen te werken. Producten van Image Skincare worden daarom gebruikt en verkocht door schoonheidsspecialisten. Deze professionals zijn immers in staat om de huid te beoordelen en het juiste product aan te bevelen.

Productlijnen Image Skincare:

 • Image Skincare Ormedic, een productlijn met Plant Power vol met zuivere biologische stoffen en antioxidanten. Druivenwater, aloë vera en diverse plantenextracten vormen samen het plantaardige Ormedic-complex dat niet alleen huidneutraal is, maar ook nog eens helpt om de PH-balans de behouden en te herstellen.
 • Image Skincare Vital C, deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de droge gevoelige huid met rosacea. Vital C Hydrating Repair Crème is voor dit probleem een echte topper. Ben je op zoek naar een alternatief, kijk dan eens bij het merk Cenzaa, Calming Senses.
 • Image Skincare Clear Cell, voor de vette huid met acné. Een zeer effectieve lijn met producten die de talgproductie afremt, de huid goed reinigt en ontstekingen tegengaat.
 • Image Skincare ILUMA helpt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Pigmentvlekjes en andere oneffenheden zijn met deze reeks vriendelijke huidproducten goed te behandelen.
 • Image Skincare Ageless, hoog geconcentreerde producten die helpen om er jonger uit te zien. Agelesscrème Total Retinol-A helpt echter ook bij acné.
 • Image Skincare IMAGE MD is ontwikkeld voor de onzuivere, oneffen huid. Helpt om resten van acne te behandelen en gaat hyperpigmentatie tegen.
 • Image Skincare I Beauty, make-up producten in de vorm van foundation en consealers voor een vlekkeloze teint.
 • Image Skincare The Max, helpt tegen fijne lijntjes en huidbeschadigingen door de zon. Herstelt de huid, beschermd en hydrateert.
 • Image Skincare Prevention+, voor een doeltreffende zonbescherming, tegen huidveroudering en ook verkrijgbaar met een tintje voor dagelijks gebruik. Op zoek naar een ander merk? Kijk dan ook eens bij Cenzaa Sunshield
 • Image Skincare Ronert MD, specifieke crèmes die gebruikt kunnen worden na een cosmetische operatie of lip injectie.
 • Image Skincare YANA, een geconcentreerd schoonheidsdrankje vol collageenpeptiden, antioxidanten, vitamines en ceramides
 • Image Skincare Body Spa, crèmes en scrubs voor het hele lichaam. Deze lijn is er om het algemene welzijn te bevorderen. Zie je wat bleek, gebruik dan face and body bronzer crème uit deze lijn. Een rijke crème die de kleur gelijkmatig opbouwt.

 

Bekijk dit filmpje op Youtube

Het cosmeticahuis

Image Skincare en andere fantastische merken zoals hannah, Neoderma, Cenzaa, SkinCeuticals en Dermalogica zorgen ervoor dat wij als huidspecialisten ons werk goed kunnen doen. De huid gezond en mooi maken is onze missie, en natuurlijk doen wij onze uiterste best om daarin te slagen. Ervaar je problemen met je huid, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het formulier in voor een uitgebreide huidanalyse. In de meeste gevallen zijn wij met deze uitgebreide informatie in staat om een goed advies te geven. Lukt dit echter niet, dan verwijzen wij je door naar een professional bij jou in de buurt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Het Cosmeticahuis 9,1 / 10 - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel