Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare geeft om jouw huid en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom is er voor elke huidtype een geschikt IMAGE Skincare product.

banner-image-skincare

IMAGE Skincare kopen?

IMAGE Skincare is een populair product en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Hieronder vindt u meer informatie over IMAGE Skincare, mocht u nog vragen hebben kunt deze altijd stellen.

Een verzorgde huid met IMAGE Skincare

IMAGE Skincare staat voor professionele huidverzorging met natuurlijke en effectieve ingrediënten. Voor huidtherapeute Janna Robert, die in 2003 met het merk IMAGE Skincare is gestart, een belangrijke eis. Zelf kampte ze destijds met de huidziekte rosacea waardoor ze flink wat ervaring heeft opgedaan met veel verschillende huidverzorgende producten. Maar ze ging ook zelf op zoek naar ingrediënten die de huid verbeteren en laten stralen. Inmiddels heeft Janna Robert voor haar merk IMAGE Skincare dertien verschillende productlijnen ontwikkeld. Dit deed ze uiteraard niet alleen, maar samen met haar man Dr. Marc Ronert (plastisch chirurg en klinisch directeur van IMAGE Skincare) en in samenwerking met verschillende wetenschappelijke instituten. De producten zijn dus wetenschappelijk onderzocht en uitvoerig getest.

IMAGE Skincare bied een gladde en heldere huid

Iedereen heeft recht op een gezonde huid is de filosofie achter het merk IMAGE Skincare. Dat is uiteraard ook de reden Janna Robert destijds is begonnen met het ontwikkelen van goede en effectieve producten die de huid verbeteren en minder gevoelig maken voor huidveroudering en irritatie. Een van de eerste producten die ze heeft ontwikkeld is IMAGE Skincare Vital-C, speciaal voor de rosacea gevoelige huid. Nog steeds een van de bestverkopende productlijnen en heel herkenbaar door de Sinaasappel Power die niet alleen in het product zit, maar ook op de verpakking staat. Ook op het gebied van concealer heeft Image Skincare een zeer goed product ontwikkeld te weten I-Conceal, een productlijn die door veel klanten wordt geprezen. Het werken met natuurlijke en verantwoorde ingrediënten is voor Janna Robert heel belangrijk.

Zuivere en biologische ingrediënten hebben haar voorkeur en het gebruik van onnatuurlijke chemische stoffen en bewaarmiddelen wordt zoveel mogelijk gemeden. De huid op een veilige manier in balans brengen zodat deze de kans krijgt om te herstellen is haar missie. Maar niet iedere huid is hetzelfde, en een crème die bij de ene persoon perfect werkt kan bij een ander irritatie veroorzaken. Een belangrijke reden voor Janna om zoveel mogelijk met professionals samen te werken. Producten worden daarom gebruikt en verkocht door schoonheidsspecialisten. Deze professionals zijn immers in staat om de huid te beoordelen en het juiste product aan te bevelen.

IMAGE Skincare bij Het Cosmeticahuis

IMAGE Skincare en andere fantastische merken zoals hannah, Extenso, Cenzaa, SkinCeuticals, Ik Skin Perfection, Nimya, Mesoestetic,D-Skin en Dermalogica zorgen ervoor dat wij als huidspecialisten ons werk goed kunnen doen. De huid gezond en mooi maken is onze missie, en natuurlijk doen wij onze uiterste best om daarin te slagen. Ervaar je problemen met je huid, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het formulier in voor een uitgebreide huidanalyse. In de meeste gevallen zijn wij met deze uitgebreide informatie in staat om een goed advies te geven. Lukt dit echter niet, dan verwijzen wij je door naar een professional bij jou in de buurt.