Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Supplementen

Supplementen kunnen helpen om de huid van binnenuit te ondersteunen. Bij Het Cosmeticahuis hebben we verschillende soorten supplementen in het assortiment van Hush&Hush, Laviesage en Tyro.

Supplementen-voor-lichaam-en-geest-bij-Het-Cosmeticahuis

Een mooie huid kan uiteraard verkregen worden door daar aan de buitenkant aan te werken: een goede reiniging, voeding en zonbescherming zijn essentieel om de huid mooi te houden. Smeren aan de buitenkant is echter niet de enige manier om voor de huid te zorgen. Supplementen kunnen helpen om de huid van binnenuit te ondersteunen. Bij Het Cosmeticahuis hebben we verschillende soorten supplementen in het assortiment van Hush&Hush, Laviesage en Tyro.

supplementen

Gezonde voeding of supplementen?

Veel mensen denken dat supplementen niks doen voor de huid en men beter gewoon gezond kan eten. Natuurlijk is gezond eten de basis voor een goede gezondheid. Er zijn echter vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten die het lichaam wat minder makkelijk opneemt of waar we simpelweg niet genoeg van binnenkrijgen al eten we gezond. Een voedingssupplement kan dan helpen. Wie gezond en gebalanceerd eet, zal niet veel aanvulling nodig hebben. Maar iedereen eet wel eens wat minder, of wil zijn huid en lichaam gewoon een extra oppepper geven. Dan is een supplement de ideale dagelijkse aanvulling op je voeding. Deze supplementen zijn veilig om te gebruiken en zorgen niet voor bijwerken. Wel is het altijd verstandig om eerst de informatie op de verpakking te lezen voor het gebruik van het product. 

In de webshop hebben we de supplementen ingedeeld in drie overzichtelijke categorieën: Anti-Aging, Skin Health en Vitaliteit.

Anti-aging

De anti-aging supplementen helpen van binnenuit om de huid langer jong, vitaal en veerkrachtig te houden. 

Skin Health

Supplementen voor een gezonde huid kunnen bijvoorbeeld helpen om het afweersysteem van de huid te optimaliseren. Ook zijn er in deze categorie producten te vinden die ondersteunen bij het voorkomen van acne, door de reinigende werking van deze capsules. Voorbeelden van huidondersteunende producten uit deze categorie zijn bijvoorbeeld Laviesage Skin Defence die de huid tot rust brengt en helpt herstellen van binnenuit.

Vitality

Vitaliteit is meer dan ‘genoeg energie hebben’. Niet alleen moet het lichaam voldoende fut hebben, ook is het belangrijk dat alle onderdelen van het lichaam goed meedoen en op elkaar afgestemd zijn. In onze webshop bieden we supplementen aan die jouw lichaam daarbij kunnen ondersteunen. Zo zijn er onder andere capsules die het immuunsysteem helpen, capsules voor meer energie en voor een beter metabolisme.

Supplementen zijn niet enkel producten voor wat extra vitaminen, of pillen die sporters slikken tijdens een extra zware training. Deze producten kunnen je juist dagelijks helpen bij het mooi en jong houden van jouw huid en het gezond houden van jouw lichaam en geest. En welk probleem je ook ervaart met lichaam of huid, er is altijd een passend supplement te vinden dat je kan helpen om je van binnenuit te ondersteunen.