Terug

Maximaal 3 stuks Nimya producten per soort per klant

Supplementen voor lichaam en geest bij Het Cosmeticahuis

Supplementen kunnen helpen om de huid van binnenuit te ondersteunen. Bij Het Cosmeticahuis hebben we verschillende soorten supplementen in het assortiment van Hush&Hush, Laviesage en Tyro.

Filters

Een mooie huid kan uiteraard verkregen worden door daar aan de buitenkant aan te werken: een goede reiniging, voeding en zonbescherming zijn essentieel om de huid mooi te houden. Smeren aan de buitenkant is echter niet de enige manier om voor de huid te zorgen. Supplementen kunnen helpen om de huid van binnenuit te ondersteunen. Bij Het Cosmeticahuis hebben we verschillende soorten supplementen in het assortiment van Hush&Hush, Laviesage en Tyro.

supplementen

Gezonde voeding of supplementen?

Veel mensen denken dat supplementen niks doen voor de huid en men beter gewoon gezond kan eten. Natuurlijk is gezond eten de basis voor een goede gezondheid. Er zijn echter vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten die het lichaam wat minder makkelijk opneemt of waar we simpelweg niet genoeg van binnenkrijgen al eten we gezond.  Een voedingssupplement kan dan helpen. Wie gezond en gebalanceerd eet, zal niet veel aanvulling nodig hebben. Maar iedereen eet wel eens wat minder, of wil zijn huid en lichaam gewoon een extra oppepper geven. Dan is een supplement de ideale dagelijkse aanvulling op uw voeding.
Deze supplementen zijn veilig om te gebruiken en zorgen niet voor bijwerken. Wel is het altijd verstandig om eerst de informatie op de verpakking te lezen voor het gebruik van het product. 

In de webshop hebben we de supplementen ingedeeld in drie overzichtelijke categorieën: anti-aging, gezonde huid en vitaliteit.

 

Anti-aging

De anti-aging supplementen helpen van binnenuit om de huid langer jong, vitaal en veerkrachtig te houden. Zo helpt bijvoorbeeld het Tyro Supreme Anti Ageing Supplement bij verbeteren van het vochtopnemend vermogen van de huid van binnenuit en heeft het een uniek anti-ageing effect. Door regelmatig gebruik van dit product wordt de huid van binnenuit steviger en vervagen rimpels.
Het Hush&Hush Time Capsule supplement voor de rijpere huid vertraagt het verouderingsproces van de huid.
Een laatste voorbeeld hebben wij de Cenzaa Age Benefit Nutraceutical in het assortiment. Dit product is een 3-in-1 aanvulling op uw voeding en helpt de huid fris en jong te houden en ondersteunt het immuunsysteem.

 

Gezonde huid

Supplementen voor een gezonde huid kunnen bijvoorbeeld helpen om het afweersysteem van de huid te optimaliseren. Ook zijn er in deze categorie producten te vinden die ondersteunen bij het voorkomen van acne, door de reinigende werking van deze capsules. Voorbeelden van huidondersteunende producten uit deze categorie zijn bijvoorbeeld Laviesage Skin Defence die de huid tot rust brengt en helpt herstellen van binnenuit, en de Cenzaa Bio Active Nutraceutical caps die het afweersysteem van de huid optimaliseren en zorgen voor een stralende huid.

 

Vitaliteit

Vitaliteit is meer dan ‘genoeg energie hebben’. Niet alleen moet het lichaam voldoende fut hebben, ook is het belangrijk dat alle onderdelen van het lichaam goed meedoen en op elkaar afgestemd zijn. In onze webshop bieden we supplementen aan die uw lichaam daarbij kunnen ondersteunen. Zo zijn er onder andere capsules die het immuunsysteem helpen, capsules voor meer energie en voor een beter metabolisme.

Voorbeelden van deze producten zijn de Laviesage Metabolis capsules die de stofwisseling ondersteunen en stimuleren en de Laviesage Osteopolis die bijdraagt aan het behoud van sterke botten met behulp van calcium. Tot slot is er bijvoorbeeld ook nog de Laviesage Energis: kauwtabletten die bijdragen aan het behoud van sterke botten, het spierweefsel versterkten en bijdragen aan extra energie bij vermoeidheid en herstel. Ook zijn deze kauwtabletten goed voor het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand.

Supplementen zijn niet enkel producten voor wat extra vitaminen, of pillen die sporters slikken tijdens een extra zware training. Deze producten kunnen u juist dagelijks helpen bij het mooi en jong houden van uw huid en het gezond houden van uw lichaam en geest. En welk probleem u ook ervaart met lichaam of huid, er is altijd een passend supplement te vinden dat u kan helpen om u van binnenuit te ondersteunen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    9,1 / 10
    - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel