Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa

Cenzaa is een 100% Nederlands merk dat sinds 2008 unieke producten ontwikkelt met liefde voor de aarde en in harmonie met het leven. Geboren vanuit een ongelofelijke passie voor de huid en gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken.

Cenzaa is een cosmeticamerk met een wereldwijd uniek concept.

Het combineert namelijk wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie met elkaar. Daarbij is dit merk ervan overtuigd dat schoonheid niet alleen van buiten zit, maar ook van binnen. Dat zie je terug in de hoogwaardige producten die Cenzaa op de markt brengt.

Cenzaa is een 100% Nederlands merk

Cenzaa ontwikkelt sinds 2008 unieke producten met liefde voor de aarde en in harmonie met het leven. Geboren vanuit een ongelofelijke passie voor de huid en gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken. Al 10 jaar lang ontwikkelt Cenzaa producten voor iedere huidwens en ieder huidprobleem, het hoogst haalbare resultaat als uitgangspunt. De missie is om de huid en daarmee de kwaliteit van het leven, structureel te verbeteren. Met kennis, liefde en toewijding bieden wij huidverbetering op het allerhoogste niveau.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en well being combineert.

De huidverbeterende producten van Cenzaa omvatten de levenskracht van planten, zijn vervaardigd uit gezonde grondstoffen en zijn rijk aan hoog geformuleerde ingrediënten zoals bijvoorbeeld PCN2-werkstoffen. Deze doeltreffende werkstoffen dringen diep door in de huid en zorgen daardoor voor baanbrekende huidverbetering door huidveroudering op de rem te zetten en huidverjonging in te zetten.

Natuurlijk, innovatief en effectief: ontdek de weldadige werking van Cenzaa Producten

Met de producten van Cenzaa kun je dus je hele uitstraling, welzijn en uiterlijk effectief verbeteren. Om dit te bereiken werkt het merk samen met vooraanstaande laboratoria. Daarnaast wordt ook het advies gevraagd aan schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Zij weten namelijk wat belangrijk is voor de doelgroep. Je kunt er dus van op aan dat de middelen van dit cosmeticamerk van hoge kwaliteit zijn. Bovendien speelt innovatie een belangrijke rol. Zo is er aan verschillende cosmeticaproducten het PCN2®-system toegevoegd. Hierdoor wordt een effectieve cosmetische werking gecombineerd met een optimaal wellnessgevoel. Daarbij hecht het merk een groot belang aan natuurlijke ingrediënten.

Cenzaa: cosmetica voor iedere leeftijd en ieder doel

Cenzaa heeft een uitgebreide collectie cosmeticaproducten. In het assortiment vindt je bijvoorbeeld allerlei middelen om je huid in goede conditie te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cleansers op natuurlijke basis. Heb je oneffenheden of wil je je huid structureel verbeteren? De 360 Skincode is daarop speciaal ingesteld. Zo kunt u met de 360 Skincode DNA Day en 360 Skincode DNA Night de huid extra verzorging geven om uitingen van vermoeidheid, veroudering of stress te verzachten. Houdt je er overigens van om nieuwe cosmeticaproducten uit te proberen. Sla dan zeker niet het aanbod van Seasons over. Hierin vind je ieder jaar een nieuwe collectie waarin je onder andere de nieuwste trends en innovaties vindt.

Cenzaa is een cosmeticaconcept dat jouw huid de juiste verzorging kan bieden op ieder moment in je leven. Daarbij geven de luxe uitstraling en innovatieve technieken een weldadig gevoel. Wacht dus niet langer en stap in de wereld van optimale en aangename huidverzorging en kies uit het riante aanbod aan cosmetica producten