Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Advies

In onze webshop vind je een groot assortiment aan verzorgende cosmetica die jouw huid in optimale vorm houden en werken aan huidverbetering. We halen niet zomaar alles in huis, maar selecteren onze producten met de grootste zorgvuldigheid en adviseren alleen dat wat jouw huid echt nodig heeft.

Wij begrijpen dat elk persoon uniek is en een andere aanpak nodig heeft als het gaat om huidverzorging. Onze gecertificeerde huidcoaches helpen en adviseren jou graag om jouw huid dát te geven wat het nodig heeft.

Huidadvies

Omdat niet elke huid hetzelfde is, maar je wel de beste verzorging voor jouw huid wenst helpen we je graag op weg met persoonlijk huidadvies op maat door onze gecertificeerde huidcoaches.

Huidprobleem

Ben je op zoek naar effectieve oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem of pigmentatie? Voor ieder huidprobleem hebben wij dé producten die jouw huid verzorgen en verbeteren.

Huidtype

Wanneer je producten gebruikt die passen bij jouw huidtype, heb je de meeste kans op het gewenste (eind)resultaat: maximale huidverbetering. Ontdek jouw huidtype en ga gericht aan de slag.

 


 

Cosmetica ingrediënten ABC

Wij geloven dat kennis de basis is voor het maken van bewuste keuzes. Wij willen jou helpen begrijpen wat er in jouw favoriete huidverzorgingsproducten zit, zodat je beter kunt bepalen wat wel en niet geschikt is voor jouw huid.

In ons overzichtelijke 'cosmetica ingrediënten ABC' leggen we je de cosmetische ingrediënten, die je tegenkomt in producten, in begrijpelijke taal uit.

 

(t)huis-testpanel

Om ons advies te optimaliseren hebben we Het Cosmeticahuis (t)huis-testpanel. Onze klanten ontvangen (nieuwe) producten thuis om deze te testen. De bevindingen en ervaringen van onze (t)huis-testers verwerken wij in blogs zodat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van onze (nieuwe) producten.

Je leest alle reviews van onze (t)huis-testers in onze getest blogs