Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Reinigingsborstels

Een reinigingsborstel verwijdert alle sporen van make-up, neemt dode huidcellen weg en zorgt voor een zacht exfoliërend effect.

Reinig-je-huid-met-een-gezichtsborstel

Een schone huid met een reinigingsborstel

Een reinigingsborstel verwijdert alle sporen van make-up, neemt dode huidcellen weg en zorgt voor een zacht exfoliërend effect. Het reinigt je huid diep, waardoor je een schonere huid krijgt die beter in staat is producten die je daarna aanbrengt op te nemen. Hierdoor dringen deze producten dieper in de huid waardoor ze beter presteren.

Wanneer gebruik je een reinigingsborstel?

Je gebruikt een reinigingsborstel voor je gezicht om je huid te reinigen met een gezichtsreiniger. In plaats van je handen te gebruiken om de reiniger in te masseren, gebruik je de reinigingsborstel. Deze borstel kun je zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een reinigingsborstel?

Een reinigingsborstel reinigt je huid veel dieper door de krachtige draaiende bewegingen. Hierdoor is het gemakkelijker om ook diepliggende puistjes en ontstekingen aan te pakken, voor een mooier en egaler resultaat.

Een reinigingsborstel zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding. Dat is niet alleen beter voor het product dat je op je gezicht aanbrengt, wat hierdoor beter zijn werk kan doen, maar ook voor je huid zelf. Door een betere doorbloeding straalt je huid veel meer, waardoor je echt een mooie natuurlijke glow ziet ontstaan na het reinigen. 

Wat ook bijdraagt aan een mooiere stralende huid is het verwijderen van dode huidcellen wat zorgt voor een zacht exfoliërend effect. Je huid voelt hierdoor gladder en reiniging trekt beter in. 

Wel goed om te weten: om hygiënische redenen is het aan te raden de borstelkop van de reinigingsborstel elke drie maanden te vervangen.