Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Gezichtslotions

Het Cosmeticahuis heeft voor elk huidtype een gezichtslotion in het assortiment. De normale huid, de vette huid, de gevoelige of de rijpere huid: allemaal kunnen ze gebaat zijn bij de juiste lotion.

gezichtslotions-emulsies-sprays-en-tonics

Een ruime keuze gezichtslotions bij Het Cosmeticahuis

Alles dat vloeibaar is en voor het gezicht wordt gebruikt kan natuurlijk een gezichtslotion heten. Dat zou de term gezichtslotion alleen wel heel erg vaag maken. Bij Het Cosmeticahuis bedoelen we met een gezichtslotion een lotion die gebruikt wordt tussen het reinigen van het gezicht en het aanbrengen van een dag- of nachtverzorging. Deze lotion verwijdert de laatste restjes vuil van het gezicht en/of bereidt de huid voor op de crème die daarna wordt aangebracht. Ook zorgt een gezichtslotion voor het herstel van het huidoppervlak na het reinigen.

Gezichtslotion

De juiste gezichtslotion voor elke huid

Uiteraard heeft Het Cosmeticahuis voor elk huidtype een gezichtslotion in het assortiment. De normale huid, de vette huid, de gevoelige of de rijpere huid: allemaal kunnen ze gebaat zijn bij de juiste lotion. In onze webshop is het gemakkelijk om de juiste gezichtslotion voor uw huid te vinden. Maak met behulp van de filters bovenaan de pagina een keuze voor uw huidtype en alleen de producten die geschikt zijn voor uw huid verschijnen in beeld. Natuurlijk kunt u ook zelf door de webshop heen surfen en alle producten bekijken.

Emulsie

Emulsies zijn rijker dan de sprays of de tonics die wij ook in het assortiment hebben. Doordat deze lotions iets rijker zijn, zijn ze vaak geschikt voor alle huidtypen. Dit soort gezichtslotion wordt aangebracht op het gezicht, in gemasseerd en verwijderd met een watje. Ook kan het product op het watje worden aangebracht om daarmee het gezicht te ontdoen van vuilrestjes. Deze lotions zijn tevens kalmerend voor het gezicht. De hannah Sensitive Skin Lotion is daar een goed voorbeeld van. Deze gezichtslotion heel erg zacht voor de huid, alcoholvrij en kalmeert de huid zichtbaar. Tyro Rosa Canina Lotion is een andere zeer milde lotion voor het gezicht. Met een wattenschijfje wordt deze lotion verdeeld over het gezicht om de laatste restjes vuil van de huid te verwijderen. Doordat hij niet afgespoeld hoeft te worden, blijft er een heerlijk zachte huid achter.

Tonics

Tonics, ook wel toners genoemd, zijn lotions die de laatste restjes vuil van het gezicht verwijderen, terwijl ze het gezicht weer voorzien van de nodige voedingsstoffen die met het reinigen van het gezicht verloren zijn gegaan. Een goede tonic maakt de huid glad, kalmeert de huid en laat de huid er de hele dag stralend uitzien.

Bij Het Cosmeticahuis hebben we verschillende soorten tonic in het assortiment. Een voorbeeld daarvan is de hannah Active Lotion die het gezicht desinfecteert en tegelijkertijd intensief reinigt en de doorbloeding van de huid stimuleert. De Cenzaa Illuminating Mist hydrateert, verheldert de huid en herstelt de zuurgraad van de huid. De Tyro Violet Softening Lotion op zijn beurt, verwijdert het teveel aan dode huidcellen, talg- en vuilrestjes en zorgt voor een stralende huid. De Juliette Armand Hydra Cleansing, als laatste voorbeeld, is rijk aan verzachtende ingrediënten, antioxidanten en hypoallergene werkstoffen. Deze tonic zorgt voor een gehydrateerde en verstevigde huid.

Spray

De lotions in de categorie ‘spray’ zijn allemaal lotions die worden aangebracht na de volledige reiniging van het gezicht. Zoals de naam van de categorie al doet vermoeden, worden deze lotions op het gezicht gesprayd. Al deze producten zeer verzorgend en hydraterend. Ze hebben allemaal ook hun eigen extra werking. Zo voegt bijvoorbeeld het hannah Vitamin Complex huideigen vitamines toe aan de huid. De hannah Sparkling Spray bevat veel aloë vera en zorgt voor een verhoogd transport van werkstoffen uit andere verzorgingsproducten, waardoor minder crème gebruikt hoeft te worden. De Tyro Lotion Spray is een frisse gezichtslotion voor iedere dag. Deze sprays worden niet verwijderd van de huid, maar laat u intrekken.