Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Huidprobleem

Heb je last van een huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose, dan is dit erg vervelend. De hoogste tijd om dit huidprobleem gericht aan te pakken en aan de slag te gaan met optimale huidverbetering. Op onze website staat vind je meer informatie over de verschillende soorten huidproblemen en de juiste producten die jouw huidprobleem verhelpen.

Acne

Acne is de medische term voor (jeugd)puistjes. Het is een huidaandoening waarbij er kleine ontstekingen in de huid ontstaan rondom de talgklieren.

Brandwonden

Brandwonden zijn pijnlijke wonden die ontstaan door oververhitting van de huid. Verbrandingen van de huid zijn in te delen in drie categorieën: eerstegraads, tweedegraads en derdegraads. 

Couperose

Couperose is een huidaandoening waarbij er in het gezicht veel uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes te zien zijn.

Eczeem

Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. Door die ontstekingsreactie ziet men op de huid vaak roodheid, blaasjes, zwellingen en kloofjes. Een eczeemhuid jeukt ook vaak.

Huidirritatie

Huidirritatie ontstaat wanneer de beschermende barrièrefunctie van de huid wordt verzwakt. Als de huid geïrriteerd raakt, zijn de symptomen vaak schilfers, zwellingen en roodheid. Ook kan de huid gaan jeuken.

Huidveroudering

Vanaf een leeftijd van ongeveer 25 jaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudeirng te vertonen. Er zijn drie verschijnselen die duiden op een ouder wordende huid: rimpels, volumeverlies en verlies van dichtheid.

Littekens

Littekens zijn beschadigingen in de huid. De huid is in dat geval zo beschadigd, dat hij bindweefsel aan gaat maken om de beschadiging te dichten. Dit bindweefsel verschilt van het normale weefsel van de huid en vormt het litteken. 

Pigmentatie

Bij pigmentatie vertoont de huid onregelmatige verkleuringen wat resulteert in een ongelijkmatige teint. De oorzaak: overproductie van melanine wat resulteert in donkere vlekken op de huid.

Rosacea

Rosacea is een ontstekingsziekte te herkennen aan een branderige en prikkelende huid met roodheid op het gezicht (vooral op de wangen, kin en neus).