Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Lipgloss

Maak je make-up look af en laat je lippen stralen met een lipgloss.

De-mooiste-lipverzorging

Stralende lippen met een lipgloss

In tegenstelling tot een lippenstift brengt een lipgloss een dun, glimmend laagje aan op de lippen. Je maakt je make-up look af met een van de verschillende kleuren lipgloss & krijg stralende lippen. 

Voordelen van lipgloss

Of je de voorkeur geeft aan een lipstick of lipgloss is persoonlijk. Wel heeft lipgloss een aantal voordelen. Ten eerste drogen je lippen met een lipgloss niet zo snel uit. Daarnaast is een lipgloss eenvoudiger aan te brengen dan een lippenstift. Daardoor kun je tussentijds ook makkelijker je lippen bijwerken. Tot slot is een lipgloss zowel geschikt voor feestjes (met glitters en kleuren), maar ook geschikt voor overdag (transparant of nude). Een lipgloss heeft dus vele voordelen.

Lipgloss aanbrengen

Een lipgloss kun je direct, door middel van het kwastje wat in de lipgloss zit, aanbrengen. Je kunt er echter ook voor kiezen om onder de lipgloss een lipliner aan te brengen. Daarmee geef jij jouw lippen meer kleur en laat je ze voller lijken. Ons advies: breng je lipgloss in meerdere lagen aan om het maximale effect te creëren. Behoefte aan nog meer shine? Breng dan nog een laagje aan.