Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Make-Up Lipgloss

 

Maak je make-up look af en laat je lippen stralen met een lipgloss.

Filter
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 17. Maldives 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 17: Maldives Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
Make-Up Studio Lip Glaze Truly Nude 4ml
Make-Up Studio Lip Glaze 4ml Deze fijne lipgloss voelt heerlijk op je lippen en blijft door de medium dekking goed zitten. De Lip Glaze is verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren, van Truly Nude tot Red Devinity en zijn allen zonder shimmer. De voordelen van Make-Up Studio Lip Glaze 4 ml Goede houdbaarheid op de lippen Voelt zijdezacht Kleuren zonder shimmer   Zo gebruik je Make-Up Studio Lip Glaze 4 ml Breng de lipgloss aan met de applicator. Gebruik voor een volle lip eerst een lippotlood.
€ 16,90
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 15. London 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 15: London Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 6. D.C. 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 6: D.C Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 12. Koh Samui 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 12: Koh Samui Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 9. Fez 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 9: Fez Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 8. Dubrovnik 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 8: Dubrovnik Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 1. Abu Dhabi 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 1: Abu Dhabi Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 5. Capri 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 5: Capri Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
Make-Up Studio Lip Glaze Blissful Pink 4ml
Make-Up Studio Lip Glaze 4ml Deze fijne lipgloss voelt heerlijk op je lippen en blijft door de medium dekking goed zitten. De Lip Glaze is verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren, van Truly Nude tot Red Devinity en zijn allen zonder shimmer. De voordelen van Make-Up Studio Lip Glaze 4 ml Goede houdbaarheid op de lippen Voelt zijdezacht Kleuren zonder shimmer   Zo gebruik je Make-Up Studio Lip Glaze 4 ml Breng de lipgloss aan met de applicator. Gebruik voor een volle lip eerst een lippotlood.
€ 16,90
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 2. Bali 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 2: Bali Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 18. Mexico City 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 18: Mexico City Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 21. New York City 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 21: New York City Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 23. Sarajevo 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 23: Sarajevo Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
Nimya Spill The Juice! Lip Gloss - Are You Sitting Down? 5ml
Spill The Juice! Lip Gloss Spill The Juice! Lip Gloss is een ultiem voedende, nooit plakkerige, hoogglanzende lipgloss.  De lipgloss is verkrijgbaar in 5 kleuren: Don't Tell Anyone! - High-impact Pearl Silk She Said What?! - The Ultimate Shimmery Light Nude Pinky Promise! - Holy-Grail Soft Jelly Pink Are You Sitting Down? - Next-Level Sparkly Bronze with Copper Reflects You Didn't Hear This From Me! - Rich Creamy Chocolate Deliciousness De voordelen van Spill The Juice! Lip Gloss: Een glimmende en glanzende finish Hydraterend effect Een superieur comfort Een hoge elasticiteit van de gloss Een niet-uitbloedend effect Een niet-vette glans Zo gebruik je Spill The Juice! Lip Gloss: Breng de gloss in het midden van de lippen aan en verdeel de formule een beetje naar de randen toe. Het is altijd goed om op het randje te leven, toch? Sluit het deksel goed af na gebruik. Do's & Don'ts Draag de Lip gloss alleen of breng hem aan over je favoriete lippenstift om hem naar het volgende "glossy" niveau te brengen Breng een beetje over de natuurlijke liplijn aan voor een voller lip effect
€ 16,99
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 7. Dubai 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 7: Dubai Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 13. Kuala Lumpur 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 13: Kuala Lumpur Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
HydroPeptide Perfecting Gloss Berry Breeze 5ml
HydroPeptide Perfecting Gloss Herstel de natuurlijke volheid, het volume en de omranding van je lippen binnen enkele minuten en verbeter de soepelheid en hydratatie op de lange termijn. De HydroPeptide Perfecting Gloss maakt je lippen perfect en geeft ze een aangenaam, tintelend gevoel en een lichte glans. De voordelen van HydroPeptide Perfecting Gloss: Helpt fijne lijntjes in de lippen te verminderen Verhoogt de volheid in het lipgebied en helpt bij het bevorderen van gezond collageen Doordrenkt de huid met langdurige hydratatie en soepelheid Zo gebruik je HydroPeptide Perfecting Gloss: Breng een kleine hoeveelheid aan op het volledige lipgebied Niet aanbrengen buiten de liplijn  
€ 39,00
Koop / Advies
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 14. Lahore 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 14: Lahore Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 22. Rome 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 22: Rome Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 24. Singapore 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 24: Singapore Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
Nimya Spill The Juice! Lip Gloss - You Didn't Hear This From Me! 5ml
Spill The Juice! Lip Gloss - You Didn't Hear This From Me! Spill The Juice! Lip Gloss is een ultiem voedende, nooit plakkerige, hoogglanzende lipgloss.  De lipgloss is verkrijgbaar in 5 kleuren: Don't Tell Anyone! - High-impact Pearl Silk She Said What?! - The Ultimate Shimmery Light Nude Pinky Promise! - Holy-Grail Soft Jelly Pink Are You Sitting Down? - Next-Level Sparkly Bronze with Copper Reflects You Didn't Hear This From Me! - Rich Creamy Chocolate Deliciousness De voordelen van Spill The Juice! Lip Gloss: Een glimmende en glanzende finish Hydraterend effect Een superieur comfort Een hoge elasticiteit van de gloss Een niet-uitbloedend effect Een niet-vette glans Zo gebruik je Spill The Juice! Lip Gloss: Breng de gloss in het midden van de lippen aan en verdeel de formule een beetje naar de randen toe. Het is altijd goed om op het randje te leven, toch? Sluit het deksel goed af na gebruik. Do's & Don'ts Draag de Lip gloss alleen of breng hem aan over je favoriete lippenstift om hem naar het volgende "glossy" niveau te brengen Breng een beetje over de natuurlijke liplijn aan voor een voller lip effect
€ 16,99
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 10. Ibiza 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 10: Ibiza Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00
-25%
CTZN NUDIVERSAL SHADE 19. Milano 3.5gr /5ml
NUDIVERSAL Shade 19: Milano Ontdek eindelijk jou perfecte nude lippenstift voor een alledaagse look! Onze matte lipsticks hebben een geconcentreerde kleurpigmentatie en een zijdezachte, fluweelzachte textuur. Met één simpele streek kan dit lichtgewicht lipproduct gemakkelijk worden aangebracht om je natuurlijke lipkleur te versterken. Onze lipsticks zijn verrijkt met wilde mangoboter, die de lippen hydrateert en beschermt tegen klimatologische stress, dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen. NUDIVERSAL is een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude-tint. De voordelen van NUDIVERSAL: Geconcentreerde kleurpigmentatie Bevat een fluweelzachte textuur Hydrateert en beschermt de lippen Lippenstift en lipgloss in één Verkrijgbaar in 25 nuances van NUDE. Nude is niet alleen beige voor iedereen - je nude tint is uniek voor je eigen huidskleur! CTZN herdefinieert nude door 25 tinten nude lippenstift en lipgloss aan te bieden voor alle huidtinten en lippenstiften.   
€ 18,75 van € 25,00

Stralende lippen met een lipgloss

In tegenstelling tot een lippenstift brengt een lipgloss een dun, glimmend laagje aan op de lippen. Je maakt je make-up look af met een van de verschillende kleuren lipgloss & krijg stralende lippen. 

Voordelen van lipgloss

Of je de voorkeur geeft aan een lipstick of lipgloss is persoonlijk. Wel heeft lipgloss een aantal voordelen. Ten eerste drogen je lippen met een lipgloss niet zo snel uit. Daarnaast is een lipgloss eenvoudiger aan te brengen dan een lippenstift. Daardoor kun je tussentijds ook makkelijker je lippen bijwerken. Tot slot is een lipgloss zowel geschikt voor feestjes (met glitters en kleuren), maar ook geschikt voor overdag (transparant of nude). Een lipgloss heeft dus vele voordelen.

Lipgloss aanbrengen

Een lipgloss kun je direct, door middel van het kwastje wat in de lipgloss zit, aanbrengen. Je kunt er echter ook voor kiezen om onder de lipgloss een lipliner aan te brengen. Daarmee geef jij jouw lippen meer kleur en laat je ze voller lijken. Ons advies: breng je lipgloss in meerdere lagen aan om het maximale effect te creëren. Behoefte aan nog meer shine? Breng dan nog een laagje aan.